Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačica vatrenih

Ivana Knoll se požalila: Ne pomaže što ne pijem. I dalje jedem kao tri muškarca

KATAR 2022 - Ivana Knoll spremna za utakmicu protiv Maroka i osvajanje bronce
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
24.11.2023.
u 14:00

Naša najpoznatija navijačica vatrenih je objavila fotografiju na kojoj je pokazala obilan doručak

Najpoznatija navijačica naših vatrenih Ivana Knoll ovog je vikend bila u Las Vegasu gdje je pratila utrku Formule 1, a sada je u Miamiju prema objavama koje stavlja na Instagram. Objavila je nekoliko Instagram storyja na kojima je pokazala kako uživa u noćnom životu Miamija te nakon zabave objavila fotografiju na kojoj je pokazala tanjur s obilnim doručkom te je napisala:

- Ne pomaže mi što ne pijem alkohol. I dalje jedem kao tri muškarca. Ivana često objavljuje svoje zavodljive i izazovne fotografije te se snima dok vježba u teretani, pa je mnoge njezine obožavatelje iznenadilo kada su strani mediji prije dva mjeseca objavili fotografije koje nisu obrađene u photoshopu. Te fotografije su nastala tijekom njezinog odmora na plaži u španjolskoj Marbelli i proširile su se društvenim mrežama i obišle svijet, a mnogi su komentirali kako na ovim neobrađenim fotografijama Ivanine obline izgledaju drugačije nego na fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

Nakon kritika koje je dobila na račun izgleda Ivana odlučila 'popraviti' stvari, a pratiteljima se ovog puta javila iz teretane u koju je stigla u zelenom crop topu i crnim tangicama, dok je na nogama imala sportske čarape i tenisice.  - Vrijeme da se moja lijena guza vrati u teretanu - napisala je Knoll tada na Instagram Storyju koji je snimila ispred sprava i traka za trčanje. Njezina popularnost na društvenim mrežama narasla je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru i nakon ovog velikog nogometnog natjecanja na kojem pružila podršku vatrenima najavila je kako se seli u Ameriku.

KATAR 2022 - Ivana Knoll spremna za utakmicu protiv Maroka i osvajanje bronce
1/16

Rekla je kako je tamo čekaju nove poslovne suradnje i čim se odselila u Ameriku odmah su je zapazili tamošnji paparazzi i snimili su je i na privatnom tulumu slavnog glumca Leonarda DiCaprija. Danima je privlačila pozornost javnosti jer se pojavila na tom tulumu s kojeg je kući otišla s glumcem Jamiejem Foxxom, a ubrzo je objavila i fotografiju na kojoj pozira s reperom Drakeom. 

VIDEO Sandra Perković otkrila detalje vjenčanja: 'Možda Edis uzme moje prezime'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:03 24.11.2023.

A što jede mlada dama, nešto puno proteina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije