Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u balama

Ivana Mišerić pokazala kako s partnerom uživa u Istri, a pratitelje je posebno oduševila njihova fotografija sa psom

Foto: Karmen Poznić
1/39
11.08.2023.
u 22:10

Ivana je podijelila album fotografija na kojima je pokazala kako se druži s partnerom Draženom Kovačevićem, ali i kako uživaju na večeri.  Ivana i Dražen zajedno su i pozirali. Ona je nosila dugu haljinu s prorezom na nozi i sandale te oduševila svoje pratitelje.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (37) na svojem je Instagram profilu podijelila kako trenutno uživa na odmoru u Istri. Ivana je podijelila album fotografija na kojima je pokazala kako se druži s partnerom Draženom Kovačevićem, ali i kako uživaju na večeri. 
Ivana i Dražen zajedno su i pozirali. Ona je nosila dugu haljinu s prorezom na nozi i sandale te oduševila svoje pratitelje. U haljini je posebno istaknula tetovažu na nozi. 

- U pauzi od hranjenja raznih “streeterskih” mačaka, uhvatim koji trenutak i za ovakve putešestvije - napisala je u opisu.

Osim toga, posebno se istaknula i fotografija na kojoj je uz Ivanu i Dražena pozirao i njezin pas.

- Zadnja fotka je sve - pisali su joj pratitelji. 

Inače, Ivana se nedavno javila s plaže gdje je pozirala u minijaturnom bikiniju. Ivana je podijelila tri fotke u neobičnom bikiniju tamne boje, pa poručila:

- Ako tražite kostim koji ostavlja najzanimljivije tragove od sunčanja... Nema veze, oprošteno mu je - poručila je tada.

Podsjetimo, Ivana često na svojim društvenim mrežama dijeli različite doživljaje sa svojih izleta s partnerom kao i svoje fotke, a nedavno je podijelila nekoliko fotografija s odmora s magičnog mjesta, kako ga je nazvala. Mišerić je objavila fotografije s partnerom, IT konzultantom Draženom Kovačevićem iz restorana u kojem su večerali.

VEZANI ČLANCI

 

 

- Kakvo predivno mjesto. Kakva posebna hrana. Magično -  napisala je

Ivana i Dražen zajedno su skoro tri godine, a ovaj broj odlučili su se obilježiti velikim životnim zaokretom. Naime, par je do sada živio na dvije relacije: Ivana u Zagrebu, a Dražen u Istri, a sada su se odlučili živjeti zajedno. Par je kupio stan u Velikoj Gorici

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZJ
Zjako
01:09 12.08.2023.

Di su djeca? Otišle nam vrijednosti za brdo, trend i promocija.

TR
Tripoli
03:31 12.08.2023.

Pa koga more oduševit fotografija s pesom?

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:19 12.08.2023.

Tko je ova fotošopirana 50-godišnja barbika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije