Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njezin voljeni samojed

Ivana Mišerić u emotivnoj objavi otkrila da se njezina Frida bori s karcinomom, snimila je proces liječenja

Foto: Karmen Poznić
1/14
09.01.2024.
u 19:31

U videu je otkrila i da se Frida bori s karcinomom koji joj je izrastao duboko u nosu, iza oka te da su joj na liječenju stavili umjetno tkivo na glavu s kojim će "prevariti" fotone da uđu duboko u glavu i bore se protiv karcinoma

Radijska voditeljica Ivana Mišerić rastužila je sve najnovijom objavom. Naime, njezin voljeni pas, samojed imena Frida, bori se s karcinomom te je trenutno na liječenju. A sve detalje voditeljica je podijelila sa svima u najnovijem videu. 

"Zadnjih mjesec dana Frida je na liječenju. Ima karcinom', započela je objavu otkrivši da su se stvari 'ipak posložile'. Nadamo se sretnom završetku ove borbe jer smo došli u ruke najboljih stručnjaka. Brinu o Fridi i meni kao da smo jedno. Njeno zdravlje i moje srce", otkrila je u opisu dirljivog videa u kojem Frida prima terapiju.

"Imamo još puno toga za odraditi zajedno", zaključila je objavu a, uz brojne pratitelje, podršku u komentarima iskazali su joj i kolege poput Dalibora Petka Barbare Kolar.

U videu je otkrila i da se Frida bori s karcinomom koji joj je izrastao duboko u nosu, iza oka te da su joj na liječenju stavili umjetno tkivo na glavu s kojim će "prevariti" fotone da uđu duboko u glavu i bore se protiv karcinoma. 

Podsjetimo, voditeljica je svima blagdane čestitala fotografijom na kojoj, u kućnoj atmosferi, pozira s ljubljenom Fridom i partnerom Draženom Kovačevićem napisavši: "Sretno svima! Neka nam je zdravlja, ljubavi i razumijevanja. I da Nova bude ispunjena dobrim pričama i dobrim ljudima! Od srca".

VEZANI ČLANCI

A krajem studenog "zabrinula" je sve pozirajući sa smeđom perikom. Uz fotografiju je napisala: "Mala promjena". Njezini obožavatelji na društvenim mrežama odmah su posumnjali kako je Ivana stavila periku i većina ih je priznala kako im se ne sviđa ovaj imidž.

"Ne, nikako. Izgleda kao perika i progutalo te. Izgleda kao perika, ljepša je plava. Nije loše, ali svjetliji tonovi ti bolje stoje. Boja kose je divna, frizura prekrasna, ali ne na tebi. Hollywood wife look... dodaje godine. Nije loše ali plavo ti bolje stoji. Ali malo i za promjenu. Nadam se da je perika, jer vam svijetla kosa predivno stoji. Nije loše, ali vrati nam našu Ivanu", poručili su joj obožavatelji, a Ivana ih je odlučila držati još u neizvjesnosti te im nije otkrila radi li se o novoj boji kose ili je ovu promjenu postigla perikom.

Prošlo je ljeto Ivana proslavila treću godišnjicu veze s dečkom, IT konzultantom Draženom Kovačevićem i najavila da se spremaju za novi zajednički korak – zajednički život.

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dino85
21:00 09.01.2024.

Anđa ko Anđa, kad nema s čime skrenut pozornost, onda je dobar i pas.

ZZ
Zo-ZG
19:44 09.01.2024.

Sliku svoju ljubim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije