Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanski ugođaj

Ivana Paradžiković pokazala svoje božićno drvce: Ja svoj bor neću raskititi danas, a vi?

Zagreb: Ivana Paradžiković, novinarka i urednica emisije Provjereno NoveTV
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
06.01.2024.
u 16:50

Prošle godine sam odlučila kako ga uopće nećemo imati, ali me na Badnjak rastužila sinova rečenica: Pa kakva je to kuća bez bora. Tako da smo lani iznajmili živi bor u tegli (da i to se može!), a ove sam našla još bolje rješenje, napisala je Ivana na Instagramu i pokazala svoj bor

Na blagdan Sveta tri kralja mnogi uklanjaju božićne ukrase, ali sve češće mnogi ukrase na božićnom drvcu ostavljaju i nakon blagdana Sveta tri kralja.  Među njima je i voditeljica Ivana Paradžiković koja je na Instagramu pokazala svoj mali bor i otkrila kako će ona svoje ukrase na njemu držati do ljeta. 

- Ja ne raskićujem bor danas. A vi? Moj će ovako sjajiti...pa tamo negdje do ljeta. Najslađi i najmanji bor. Nisam ubila drvo, ne volim plastične... Prošle godine sam odlučila kako ga uopće nećemo imati, ali me na Badnjak rastužila sinova rečenica: Pa kakva je to kuća bez bora. Tako da smo lani iznajmili živi bor u tegli (da i to se može!), a ove sam našla još bolje rješenje. Meni liči na bor. Stane samo jedna porculanska kuglica iz Šangaja i komadi raspadnutog lustera s Hrelića. Baš po mojoj mjeri. - napisala je i objavila na Instagram storyju fotografiju svog bora. Na Badnjak se Ivana prisjetila kako su izgledali blagdani kada je bila mala. 

-  Čestitam vam Badnji dan, Adama i Evu, da budete živi i zdravi. Kao djeca, jedva bi dočekali badnje jutro da izrecitiramo ovu rečenicu, jer tko prvi čestita dobije nagradu od roditelja! Jutros me mama pretekla, bila je brza…ali sam se zato ja uredila posebno za nju. Mislim da je vidjeti dijete sretno, najljepši božićni poklon roditelju. Grlite ih i volite dok su još s vama - poručila je emotivna Ivana te uz to istaknula da putuje kući za Božić.

VEZANI ČLANCI

Bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković u zadnje vrijeme često planinari i dijeli na društvenim mrežama ljepote naših planinskih vrhova te ih iz mjeseca u mjesec osvaja sve više. Koliko su joj dobroga donijeli odlasci u planine, opisala je u jednoj objavi na Instagramu.

"Ovdje i sada. Na velebnom Velebitu. Bez prošlosti. Bez budućnosti. Bez analiziranja što je bilo ni što će biti. Samo sada. Ovaj zalazak sunca na Balinovcu. Osjećaj vjetra na licu. Smrznutih prstiju i nosa. Nedavno sam sina pitala kakva sam bila osoba, a kakva sam danas. Dječački iskreno odgovorio je kao iz topa: 'Pa mama nije te nikad bilo, a i kada si bila doma, nisi bila prisutna. Uvijek su bili neki tuđi životi, tuđi problemi koje si rješavala'", počela je svoju objavu na Instagramu.

Foto: Instagram

Živjela sam na autopilotu, kao i većina vas, priznajte. U paralelnom svemiru, vječito na mobitelu, dok je stvarni prolazio kraj mene. Dovezla bi se doma da uopće ne znam kojim putem sam došla. Gubila sam ključeve, mobitel, glavu. Bila uvijek dostupna svima…osim sebi. O ovome će vam svatko reći tko se zaljubi u planine: one te natjeraju da se vratiš! Povežeš sa sobom, sa sadašnjošću. Ali nemojte misliti da je lako, jer nije. Nekad je naporno, teško, iscrpljujuće. Tada da bi uspio moraš se fokusirati. Biti prisutan. Zovu to mindfulness. Pomnost! U tim trenucima čuješ cvrkut ptica. Mirišeš šumu. Osjetiš toplinu sunca na licu. Čuješ škripanje snijega pod nogama. Doista okusiš hranu koju jedeš. Kunem se, i pašteta gore ima božanski okus. Tamo u visinama, uglavnom nema signala pa ta dva dana provodim u offline modu. Sada sam sigurna, to je najbolji poklon koji sam si priuštila. Poslušajte me. Nemojte da vam život prolazi bez vas u njemu", poručila je Paradžiković. 

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

 

Komentara 10

BO
BozeSacuvaj
17:55 06.01.2024.

Ovo je prestrašno...Za Dan branitelja -njena ispovjed o putu u Americi i napadu neke crnkinje na carini, Velika Gospa -opet ona,sada je izgorjela na suncu,Svi sveti -ona ima patnju iz djetinjstva jer je morala pješice napustiti dom,Dan sjećanja na Vukovar-ona je zgrožena nekim situacijama,Stara Godina-ona se sjeća što je prababa pekla na taj dan..Evo i sada Tri kralja--i opet ona...sada vas pitam u redakciji VL : ma dokle nas mislite terorizirati s tom osobom?..

RI
Rimo22
18:17 06.01.2024.

to je vijest,bravo redakciji,sve ste bolji i bolji,ne bolji najbolji.

DU
Deleted user
18:37 06.01.2024.

Nek ti stoji do Uskrsa, kog briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije