Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga strana medalje

Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta, sustav je nemilosrdan'

Foto: Instagram
1/9
23.04.2023.
u 20:30

Ispričala je i da je sve abnormalno skupo: tucet jaja 12$, sirni namaz 7$

Nakon što je uvjetno osuđena novinarka i urednica Ivana Paradžiković (42) otišla je u Ameriku. Kako putuje po Americi, tako i objavljuje fotografije s raznih lokacija koje posjećuje. Na Instagramu se pratiteljima sada javila s novim fotografijama i novim, šokantnim opisom.

- Što smo učinili?! Nije pitanje, vise zgrožena konstatacija, koja mi se vrtjela glavom. Vidjela sam najgore od svijeta danas. Ogromne količine smeća, beskućnika, meth ovisnika, pasa lutalica, lešina uz cestu. Džinovske porcije hrane, sve super size. Ljudi, ne pretili već gojazni, jer zdravu hranu si rijetko tko može priuštiti - započela je Paradžiković i nastavila: 

- Sve je abnormalno skupo. Tucet jaja 12$. Sirni namaz 7$. Normalni ljudi, obični, rade dva posla da prežive. Žive da bi radili. Poput hrčaka vrte kotac, jer ako stanu, game over, ostaju bez svega. Sustav je nemilosrdan. Raj za bogataše koji odsjedaju u Hiltonu, ljetuju na Havajima i idu na skijanje u Aspen. Amerika nije samo shopping u New Yorku. I ovo je Amerika. Doduše, njezin najsiromašniji dio - ispričala je. 

A na svom putovanju kroz Ameriku srela je i takve primjere o kojima priča.

- Sreli smo čovjeka koji je imao servis za čišćenje hotela. U koroni, ostao je bez svega. Sada živi u kombiju sa ženom, psom i mačkom. Nuždu vrše u mačkin pijesak. Upoznali smo i lika koji je odgulio 5 g zatvora zbog droge. Na dan kada je izašao, sve što je posjedovao su hlače i majica. I sad uz cestu u New Mexicu prodaje marihuanu. Ona je legalna. Ima 12 komada oružja! Na pitanje što će mu toliko, odgovara: zaštita ako mi netko pokuša silovati ženu. Pitam znatiželjno: a imaš ženu? - Nemam, kaže: Rasna netrpeljivost osjeti se u zraku. Tenzije. - ispričala je pratiteljima.

Prije nekoliko dana posjetila je i Arizonu.

- Kada priroda stvara, nastaje umjetnost. Magični Antelope kanjon, Arizona. Wallpaper Microsoftovog desktopa je stvaran prizor! Naslovnica National Geographica uživo. Ako dođete u pravo vrijeme, to znači tijekom ljetnih mjeseci, kada je sunce visoko na nebu, najbolje oko podneva, kanjon osvjetljavaju sunčeve zrake. Izgleda…pa kao…ukazanje. Čarobno. Jedno od onih mjesta gdje osjetiš kako postoje mnogo veće stvari od tebe samog - napisala je Paradžiković uz spektakularne fotke iz kanjona. 

VIDEO Hana Rodić o operacijama: 'U sebe sam uložila 12 tisuća eura, ponovno ću raditi samo grudi'

Ključne riječi

Komentara 46

AN
ANNY
07:21 24.04.2023.

Mi smo prema životu u Hrvatskoj previše kritični, zato je dobro znati kako je nakon povratka iz bilo koje zemlje ovdje najbolje.

NI
Ninica
21:58 23.04.2023.

Meni se uopće ne sviđa američki sustav i način života. Sviđa mi se skandinavski sustav brige o ljudima i prirodi, njemačka disciplina i organiziranost, mediteranski temperament 😁

ST
Startrack
00:01 24.04.2023.

Juce kupio tucet jaja u Walmartu za 2,3$. Sta ova prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije