Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljepotica

Izbjegavala je javnost, no paparazzi su je uhvatili nakon dugo vremena: Kći Banderasa i Melanie Griffith zablistala na reviji

Foto: Instagram
1/6
13.02.2022.
u 23:00

Stella je na Dior reviju stigla u elegantnom izdanju.

Antonio Banderas (61) i Melanie Griffith (64) vjenčali su se 1996. godine, a vrlo brzo su dobili kćerkicu  Stellu koja je javna događanja uvijek izbjegavala u širokom luku. No, čini se kako se to promijenilo jer je sada počela ophoditi Tjedan mode u Parizu koji je bio nedavno, a paparazzi su je tada uhvatili na crvenom tepihu. 

Stella je na Dior reviju stigla u elegantnom izdanju, a odabrala je crveni komplet sakoa i suknjice. Kombinaciju je upotpunila klasičnom crnom dolčevitom i crnim salonkama, dok je od detalja nosila samo diskretnu zlatnu ogrlicu i prepoznatljivu torbicu sa Diorovim potpisom. 

Stella je kao mala imala jednu glumačku ulogu u filmu 'Crazy in Alabama', no kasnije se odlučila posvetiti modelingu. 

Stella je jedino njihovo zajedničko dijete, dok Melanie Griffith iz braka s Don Johnsonom ima kćer Dakotu, također glumicu, te sina Alexandera iz braka sa Stevenom Bauerom.

VIDEO>>Pogledajte nominirane za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije