Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na koncertu

Izbornik Zlatko Dalić bio u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom u Lisinskom

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
02.02.2024.
u 10:26

Dalići su bili na slavljeničkom koncertu 50 godina Teške industrije, a ovaj koncert pratili su iz prvog reda. Par su snimili fotografi uoči koncerta, a moglo se vidjeti  kako je izbornik za ovu priliku odabrao traperice i smeđi sako, dok je Davorka bila u crnoj kombinaciji kojoj je dodala bijeli sako.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić često prisustvuje društvenim događajima poput koncerata i drugih sportskih događanja, a ovoga puta fotoreporteri su ga uhvatili u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom u Lisinskom. Dalići su bili na slavljeničkom koncertu 50 godina Teške industrije, a ovaj koncert pratili su iz prvog reda. Par su snimili fotografi uoči koncerta, a moglo se vidjeti  kako je izbornik za ovu priliku odabrao traperice i smeđi sako, dok je Davorka bila u crnoj kombinaciji kojoj je dodala bijeli sako. Imala je laganu šminku kod koje se posebno isticao rozi ruž na usnama.

01.02.2024., Koncertna dorana Vatroslav Lisinski, Zagreb - Teska industrija proslavila prvih 50 godina koncertom s gostima. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Inače, njihova ljubavna priča počela je u školskim klupama u Livnu, gdje su oboje rođeni. 

- Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi. Bilo je uspona i padova, bili smo ponekad i pred zidom, ali sve smo uspjeli prebroditi - rekao je Zlatko o njihovom zajedničkom životu. Dalić je u mladim danima igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

GALERIJA Veliki koncert Teške industrije: Proslavili 50 godina karijere uz brojne goste

1/52

Kad je Davorka završila ekonomiju, par se zaručio i preselio u Varaždin, gdje je Zlatko igrao za Varteks. Nakon pola godine, 1992.  Zlatko i Davorka su se vjenčali, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ne krije da su imali teških trenutaka. Davorka je kratko radila, no onda se odlučila potpuno posvetiti obitelji.

- Vodi brigu o svima nama. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da iziđemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije - kazao je jednom prilikom izbornik..

VIDEO Mia Begović: 'Da sam ja dobila sjajnu ulogu, skinula bi se ja bez problema'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije