Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vježbanje im je noćna mora

Izgledaju kao milijun dolara iako dane ne provode u teretani

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.08.2017.
u 21:03

Monica Bellucci, Sofia Vergara, Lady Gaga vježbaju minimalno, radije paze na prehranu

Premda izgledaju kao da dnevno posvećuju sate i sate vježbanju, neke slavne dame u širokom krugu zaobilaze teretane i ostale vježbaonice, a neke, iako vježbati ne vole, ipak treniraju barem 25 minuta kako bi zadržale sjajnu liniju i uživale u omiljenim delicijama.


 

Među njima je i Monica Bellucci (52), za mnoge jedna od najljepših žena na svijetu. Glumica smatra da mršavost nije lijepa te da je seksi ona žena koja ima obline i ponosi se njima. Također, priznaje da je velika gurmanica.
– Uživam u velikim količinama tjestenine i čokolade, a omiljeno mi je s prijateljima izlaziti na kasne večere – kaže Monica. I seks-bomba današnjice Sofía Vergara (45), koja potpuno gola krasi novu naslovnicu Women’s Healtha, također nije velika zaljubljenica u fizičke aktivnosti.

– Od trinaeste godine živim s velikim dekolteom, a nakon trudnoće grudi su mi se još više povećale. Stoga mi je svaki oblik treninga postao naporan i počela sam mrziti ići u teretanu – požalila se Vergara, ali i nadodala da, iako to ne voli, redovito vježba kako bi mogla uživati u omiljenom sladoledu bez grižnje savjesti. Sofija vježba s osobnim trenerom, a poseban naglasak stavlja na vježbe za stražnjicu.

I naša voditeljica Korana Gvozdić uoči ljeta otkrila je kako joj vježbanje ne donosi najveće zadovoljstvo na svijetu.
– Pripreme za ljeto moraju početi sad ili nikad. Iako, to bih jako htjela, odnosno moj mozak to jako želi, ali tijelo baš i ne. Svake godine kažem da ću početi na vrijeme, ali kao da sam cijepljena protiv vježbanja. Uspije mi tek prije ljeta natjerati se na boks jer u njemu pronalazim satisfakciju. Odgovara i mom karakteru, a odličan je za izbacivanje negativne energije – objasnila je Korana koja trenutačno uživa u ljetnom odmoru sa svojim dečkom, komičarom Ivanom Šarićem.

Ni Lady Gaga nije ljubiteljica znojenja u teretani pa se trudi vježbati kod kuće. Drži se programa “pet puta pet” koji podrazumijeva pet treninga tjedno i pet obroka dnevno. Otkad je na takvom režimu pjevačica se, kaže, osjeća sjajno, a najviše je veseli što sve vježbe može odraditi sama, unutar svoja četiri zida i što joj ni jedan trening ne traje dulje od 25 minuta. Svoje treninge iz kućne radinosti pjevačica često dijeli na društvenim mrežama izazivajući dvojake reakcije među fanovima – jedni je hvale, a drugi joj zamjeraju što ne želi vježbati više i jače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije