U 70. GODINI

Iznenada je preminuo brat Michaela Jacksona, obitelj i prijatelji su šokirani

Foto: Pixsell
1/11
16.09.2024.
u 09:30

- Šokirani smo, ožalošćeni i slomljena srca. Naš otac je bio nevjerojatan čovjek koji se brinuo za sve i svačiju dobrobit - stoji u poruci Jacksonovih sinova na Instagramu.

Glazbenik Tito Jackson, inače najstariji brat kralja popa Michaela Jacksona, napustio je svijet u 70. godini života, prenosi Sky News. Naime, Titov dugogodišnji prijatelj i menadžer Steve Manning izjavio je da je Jackson bio na putu iz Novog Meksika za Oklahomu a, iako se službeni uzrok smrti još uvijek ne zna, on za Entertainment Tonight tvrdi da je posrijedi srčani udar. Ovu tužnu vijest potvrdili su Jacksonovi sinovi putem njegovog profila na društvenim mrežama, gdje su napisali emotivnu poruku.

- Teška srca javljamo da naš voljeni otac, član Kuće Slavnih Rock&Rolla Tito Jackson više nije s nama. Šokirani smo, ožalošćeni i slomljena srca. Naš otac je bio nevjerojatan čovjek koji se brinuo za sve i svačiju dobrobit. Neki od vas ga možda znaju kao Tita Jacksona iz legendarnog "Jackson 5", neki ga znaju kao "Trenera Tita" ili ga neki znaju pod nadimkom "Poppa T." Neovisno o svemu, silno će nedostajati. Za nas će zauvijek biti 'Tito vrijeme' Molimo vas, ne zaboravite činiti ono što je naš otac uvijek propovijedao, a to je da volite jedni druge. Volimo te tata. Tvoji sinovi Taj, Taryll i TJ - stoji u zajedničkom priopćenju za javnost na Instagramu.

Inače, Tito je posljednje dane provodio na turneji sa svojom braćom Marlonom i Jackiejem u Europi, točnije u Münchenu, gdje je krajem prošlog tjedna objavio svoju posljednju objavu na Instagramu kojom je odao počast preminulom bratu Michaelu Jacksonu.

VEZANI ČLANCI:

 

- Prije našeg nastupa u Münchenu moja braća Jackie, Marlon i ja posjetili smo predivan spomenik našem voljenom bratu Michaelu Jacksonu. Duboko smo zahvalni za ovo posebno mjesto koje odaje počast ne samo njemu već i našem zajedničkom nasljeđu. Hvala vam što ste održali njegov duh živim - napisao je Tito u opisu objave u kojoj braća stoje ispred spomenika kralju popa. 

Tito, pravog imena Toriano Adaryll Jackson, američki je glazbenik. Bio je izvorni član grupe Jackson 5, koji su se proslavili kasnih 1960-ih i 1970-ih. Sastav je hitovima poput I Want You Back, ABC i Who's Lovin' You osvojio publiku diljem svijeta.

GALERIJA: Michael Jackson je prije smrti bio u velikim financijskim problemima, nagomilao je velike dugove

1/8

Ovaj 70-godišnjak je tijekom svoje karijere ostvario mnoge uspjehe, među kojima su nominacije za tri nagrade Grammy, a primljen je i u Rock and Roll Hall of Fame kao član grupe Jackson 5. Tito je započeo solo karijeru 2003. godine nastupajući kao blues glazbenik.

 VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije