POKAZAO NAJNOVIJI IMIDŽ

FOTO Omiljeni glumac iz 'Prijatelja' snimljen u rijetkom izlasku s kćeri, fanovi tvrde da se promijenio

Foto: Profimedia
1/9
16.09.2024.
u 08:49

Matt je ranije prošlog tjedna također s 20-godišnjom kćerkom išao u kupovinu automobila, isto u Los Angelesu. Ona je njegovo jedino dijete iz braka s bivšom suprugom Melissom Mcknight.

Glumac Matt LeBlanc, koji je utjelovio lik Joeyja u kultnoj seriji 'Prijatelji', uhvaćen je ovih dana kako sa svojom kćeri Marinom Pearl LeBlanc šeće u Los Angelesu. Naime, 57-godišnji Amerikanac u javnosti se nije pojavljivao mjesecima, a sada su ga fotografi snimili dok je ulazio u svoje vozilo. Najnoviji prizori izazvali su pozornost njegovih mnogobrojnih fanova, koji su komentirali jedan detalj.

Na fotografijama LeBlanc nosi sunčane naočale i šiltericu da bi se što bolje sakrio od znatiželjnih pogleda. Ono što ipak nije uspio sakriti bili su sijeda brada i višak kilograma zbog kojih su mnogi komentirali da omiljeni glumac izgleda neprepoznatljivo. Svoj najnoviji imidž upotpunio je tamnom majicom i ležernim trapericama, a kako je izgledao možete vidjeti u fotografiji ispod.

Foto: Profimedia

Marina je odjevnom kombinacijom ispratila svog oca te je iznijela svijetloplave traperice s kargo džepovima, sivu majicu kratkih rukava i svijetle tenisice. Inače, Matt je ranije prošlog tjedna također s 20-godišnjom kćerkom išao u kupovinu automobila, isto u Los Angelesu. Ona je njegovo jedino dijete iz braka s bivšom suprugom Melissom Mcknight

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, glumca su paparazzi uhvatili i ranije ove godine kada je također iznenadio izgledom. Fotografiran je u Encinu u Kaliforniiji u društvu prijatelja, s kojim se družio u opuštenom izdanju. Na sebi je imao šiltericu i sivu hudicu, a u jednom trenutku je odlučio pljunuti na cestu. Mattu i prijatelju nije smetalo što je padala kiša, a nisu imali kišobrane. 

Fotografije njegovog opuštenog izdanja ubrzo su se proširile društvenim mrežama , a obožavatelji su izrazili zabrinutost te komentirali kako sada izgleda potpuno drukčije. Inače, prošle godine preminuo je glumac Matthew Perry, a to je posebno pogodilo njegova prijatelja iz serije ''Prijatelji'' koja ih je proslavila i zbog toga ga u zadnje vrijeme rijetko možemo vidjeti u javnosti kako se smije.

GALERIJA: Matt LeBlanc snimljen kako je s društvom išao na večeru: Nije bio raspoložen kao inače

1/15

Godine 2021. u javnost je dospjela informacija kako Matt već godinama ne razgovara sa svojim ocem Paulom, a kako tvrdi, posvađali su se oko novca i motocikla.Kako bi ostao povezan sa sinom, gleda reprize serije, jer tvrdi, njegov sin ne želi se javljati na telefon kada ga on nazove ni odgovarati na poruke koje mu šalje. 

– Već godinama nemamo nikakav kontakt i teško je vjerovati da se to zaista dogodilo – požalio se Mattov otac britanskim medijima i dodao: – Ne mogu više ući u svoju kuću zbog novca i motocikla. 

– Star sam čovjek i živim od socijalne pomoći. Da nisam cijelog života štedio, ne bih imao od čega živjeti – otkrio je. Na upit o situaciji s ocem, Mattov glasnogovornik kazao je da je sve složenije nego što se čini jer je Paul glumca i njegovu majku napustio kad je bio beba. 

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije