KONCERT

Izvučeni dobitnici za konecrt Spandau Ballet u Zagrebu

spandau ballet
ustupila Tvornica kulture
24.02.2010.
u 11:00

Spandau Ballet, engleski hit-makeri 80-ih, u sklopu promotivne turneje pod slikovitim nazivom „The Reformation Tour“, nakon 20 godina ponovno će "zasjati" na svjetskoj glazbenoj sceni.

Spandau Ballet, engleski hit-makeri 80-ih, u sklopu promotivne turneje pod slikovitim nazivom „The Reformation Tour“, nakon 20 godina ponovno će "zasjati" na svjetskoj glazbenoj sceni. Zagreb će posjetiti odmah nakon koncerta u Beogradu, znači 27. veljače i to u Velikoj dvorani Doma sportova.

Iako ih već duže vrijeme nije bilo na sceni, malo je onih koje na spomen njihova imena neće preplaviti val nostalgije. Osamdesetih je Spandau Ballet žario i palio diljem svijeta, no i danas se često mogu susresti i pripadnici novih generacija, koji su u to vrijeme bili djeca, kako pjevuše uz radio neki od njihovih hitova, a da zapravo nisu potpuno sigurni o kojem je bendu riječ.

Njihov basist Martin Kemp uoči turneje izjavio je da će njihovi nastupi biti nešto posebno i ustvrdio da neće dopustiti da povratnička turneja bude "blijeda slika" Spandau Balleta, već da će dati sve od sebe i napraviti posao kako valja.

Da dečki misle ozbiljno, dokazao je i njihov londonski koncert održan 20. listopada u Areni O2. Karte za njega rasprodane su za 20 minuta, nakon čega je dodan još jedan koncert za koji su karte također planule.

Cijene karata za tribine su 300 kuna, a za parter 350 kuna. Na dan koncerta ulaznice će biti 350 kuna za tribine, a 400 kuna za parter. Moguće ih je kupiti u sustavu Eventima, Tvornici kulture i Profil Megastoreu (Bogovićeva 7).

Ovom prilikom Večernji.hr i Tvornica kulture podijelili su dva puta po dvije ulaznice za Spandau Ballet u Domu sportova, a sretni dobitnici su David Cvetko i Tihana Korać.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije