Čarobni dom

J. K. Rowling prodaje kuću u kojoj je nastao Harry Potter

Rowling
reuters
01.10.2012.
u 19:53

- Vidjet ćemo kakve će nam ponude pristizati. Možda se cijena kuće i poveća - kazao je agent za nekretnine kojemu je poznata sposateljica povjerila svoj bivši dom, u kojem je do prije dvije godine živjela

Spisateljica J. K. Rowling odlučila je prodati kuću u kojoj je stvorila knjigu o najpoznatijem čarobnjaku Harryju Potteru. Vilu iz 19. stoljeća u Esinburghu procijenila je na 2,25 milijuna funti. Imanje je satkano od osam spavaćih soba te prekrasnim vrtom i mnoštvom ukrasnih, poviješću obogaćenih kamina.

- Vidjet ćemo kakve će nam ponude pristizati. Možda se cijena kuće i poveća - kazao je agent za nekretnine kojemu je poznata sposateljica povjerila svoj bivši dom, u kojem je do prije dvije godine živjela sa suprugom Neilom, kćerima Jessicom i Mackenzie i sinom Davidom.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AY
amsterdam yoca
10:14 02.10.2012.

Kad sam u kinu gledao prvog H portira, plakao sam na kraju filma.... bilo mi žao para što sam dao za kartu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije