Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Jacques Houdek uskočio u bazen, pa poručio: 'Šlaufek sim, šlaufek tam'

Jacques Houdek
Foto: Instagram
1/12
29.06.2024.
u 15:34

Malo se kupao, malo pjevao i tako odradio pripremu za zabavni koncert u Ivancu.

Glazbenik Jacques Houdek okitio je kako se osvježava po ovim vrućinama. Jacques se javio na društvenim mrežama i pokazao kako je spas od temperatura pronašao u bazenu gdje je uskočio u luftić i spojio ugodno s korisnim. Malo se kupao, malo pjevao i tako odradio pripremu za zabavni koncert u Ivancu.
- Ja sam se uglavnom čokoladom hranio i nije bilo toga tko bi mi zabranio. Punjenih bombona pojačane doze, najbolja je stvar protiv nervoze - veselo je zapjevao Houdek u bazenu punom luftića u različitim oblicima.

- A najveći problem zapravo mi stvara, to što moram sutra kod zubara - nastavio je pjesmicu i obećao publici veliki koncert, jer Jacques ne zna za male koncerte, i tako nabrojao da će pjevati brojne svoje hitove, najpoznatije dječje hitove, ali i domaće i strane hitove dragih kolega i glazbenika. U jednom trenutku rekao je da će zapjevati i božićne hitove, ali brzo se predomislio jer do Božića ima još vremena i bit će koncerata kada će moći zapjevati i te hitove.

- Šlaufek sim, šlaufek tam, i taman sam v Ivancu - napisao je u opisu objave veseli glazbenik. Video na Facebooku skupio je preko tisuću reakcija i oznaka 'sviđa mi se', a pratitelji su oduševljenje izrazili i u komentarima objave. 'Legendo', 'Ovako duhovit i zabavan možeš biti samo ti', 'Iskren, veseljak i dijete u duši', 'Tako se to radi, bravo Žak', 'Pjesma mog djetinjstva', pisali su mu pratitelji na Facebooku.

Podsjetimo, Jacques se nedavno javio s drugog kontinenta gdje je nastupao. Točnije radilo se o turneji Kinom. Jacques je bio u gradu Shijiazhuangu koji broji oko 11 milijuna stanovnika. - Moje radno mjesto za večeras. Pozdravi i puse iz daleke Kine - napisao je Houdek u opisu fotografije ispred zgrade Hebei Arts Centra. Nakon toga je objavio snimku na kojoj mu mnoštvo stanovnika Kine maše dok im se on zahvaljuje. - Hvala vam puno za večeras. Bilo je predivno, uživali smo - napisao je Jacques.

Jacquesova kineska turneja odvila se u šest kineskih gradova: Liuzhou, Yingkou, Xiamen, Shijiazhuang i Peking. - Već tjednima marljivo pripremamo sjajan glazbeni program za našu turneju Kinom. Šest velikih kineskih gradova, s više od 50 milijuna stanovnika, ugostit će nas u svojim vrhunskim koncertnim dvoranama - kazao je tada.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Moodleen
Moodleen
17:49 29.06.2024.

A zato je poplava u trečoj ulici od bazena?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:43 29.06.2024.

Čak bih i platio da vidim Žaka kako skače bombu u bazen

ST
Stručnjak
03:12 30.06.2024.

Je li bio tsunami?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije