Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužne vijesti

Preminuo komičar i glumac Martin Mull kojeg brojni pamte po ulogama u serijama Sabrina, mala vještica i Roseanne

Foto: Profimedia
1/2
29.06.2024.
u 10:59

Tužne vijesti potvrdila je njegova obitelj. Njegova kći, Maggie Mull, u objavi na Instagram profilu prisjetila se svog oca.

Legendarna televizijska zvijezda i komičar Martin Mull preminuo je u 81. godini života, a ove tužne vijesti potvrdila je njegova obitelj. Njegova kći, Maggie Mull, u objavi na Instagram profilu prisjetila se svog oca. "Slomljenog srca javljam da je moj otac preminuo kod kuće, 27. lipnja, nakon hrabre borbe protiv duge bolesti. Bio je poznat po tome što je briljirao u svakoj zamislivoj kreativnoj disciplini, a i po snimanju reklama za Red Roof Inn. Njemu bi ta šala bila smiješna. On nikada nije bio ne smiješan", napisala je.

Maggie je dodala i da će njezin tata 'jako nedostajati svojoj supruzi i kćeri, prijateljima i suradnicima, kolegama umjetnicima, komičarima i glazbenicima, i – kao znak doista iznimne osobe – mnogim, mnogim psima'. Osim toga, dodala je i da ga je neizmjerno voljela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maggie mull (@mulltoons)

Inače, glumac se proslavio 70-ih godina prošlog stoljeća nakon što je glumio u sapunici Mary Hartman, Mary Hartman i njezinim spinoffima, Fernwood 2 Night i America 2 Night. Osim glume, Mull se okušao i u glazbenom svijetu pišući pjesme poput 'A Girl Named Johnny Cash', koju je Jane Morgan snimila te je dospjela na 61. mjesto Billboardove country ljestvice. 

Glumac je također spojio svoj glazbeni talent sa svojim poslom te filmom i televizijom pa je napisao i tematsku pjesmu za seriju The 51st State iz 1970. i radio kao glazbeni producent za film Jump iz 1971. godine.

Televizijska publika 1990-ih sjeća ga se po ulogama u serijama kao što su Sabrina, mala vještica i Roseanne, a 2016. godine je bio nominiran za nagradu Emmy za gostujuću ulogu u Veepu.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Penkalar
15:30 29.06.2024.

Zar on nije glumio apotekara u Dva i pol muskarca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije