Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je slijepa

Jake Gyllenhaal djevojci Taylor Swift uplatio milijunski izlet

Jake Gyllenhaal
Pixsell
15.11.2010.
u 11:12

Za pjevačicu koja je prije njega ljubovala sa zvijezdom Twilighta Taylorom Lautnerom unajmio je privatni zrakoplov te je doveo u London. Tamo je, naime, promovirao novi film "Ljubav i druge droge".

Glumac Jake Gyllenhaal na let do svoje nove djevojke Taylor Swift potrošio je milijun i 147 tisuća kuna. Naime, za pjevačicu koja je prije njega ljubovala sa zvijezdom Twilighta Taylorom Lautnerom unajmio je privatni zrakoplov te je doveo u London. Tamo je, naime, promovirao novi film "Ljubav i druge droge".

Par se u Londonu ponašao u skladu s nazivom njegova novog filma pa su kao prava dva ovisnika dva dana uživali jedno u drugome - zatvoreni u ekskluzivnom hotelu Dorchester.

- Da je nije doveo, Jake bi na susret s Taylor morao čekati dok se ne vrati u Ameriku, a to on sigurno ne bi podnio - kazao je prijatelj glumca The Sunu. Zaljubljenost i zaluđenost Jakea Gyllenhaala traje već mjesec dana, otkad se par spojio. Prije Taylor Swift zgodni glumac, kojeg publika poznaje iz filma "Planina Brokeback", bio je u vezi s glumicama Reese Witherspoon, Natalie Portman i Kirsten Dunst.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije