na televiziji

'Jako mi je teško, tata mi je u vojsci': Zbog situacije u domovini godinama nije zapjevala, a evo gdje ćemo čuti njen glas

Foto: RTL
1/5
26.07.2024.
u 10:10

Vesela i talentirana djevojka nastoji njegovati svoje talente i ukrajinske tradicije za koje je vezana. U Hrvatskoj živi nešto više od godinu dana, kada je stigla kako bi se bavila turizmom. Nakon toga, zaposlila se u administraciji jedne tvrtke u Zagrebu. Dok gradi svoj život u novoj zemlji, njezina Ukrajina svakog dana joj je u mislima. U ratom pogođenoj zemlji ostala je cijela njezina obitelj.

Druga sezona omiljenog glazbenog televizijskog showa stiže ove jeseni na RTL, a niz talentiranih mladih kandidata ostvarenje svojih snova potražit će u 'Superstaru'. Ljubav prema glazbi među najvažnijima je u životu Tetiane Tkachenko. Ova talentirana djevojka posljednjih godinu i pol dana živi u Zagrebu, odakle je stigla iz Ukrajine. Njezina zemlja nedostaje joj svakog dana, a upravo je zbog rata Tetiana oklijevala okušati se u natjecanju. "Odlučila sam se prijaviti na 'Superstar' nakon što sam vidjela reklamu na televiziji i odlučila da želim probati. Zbog situacije u svojoj zemlji proteklih godina nije mi bilo do glazbe, ali ove godine odlučila sam se prijaviti zbog velike ljubavi prema pjesmi", otkriva Tetiana.

Glazbom se, kaže, bavi od djetinjstva, no proteklih godina nije imala prilike više se posvetiti tom svom talentu. "Akademski sam brusila vokal, a kasnije sam učila i pop pjevanje, no prilično je teško učiti i prelaziti iz jednog stila pjevanja u drugi. Glazba je veliki dio mog života, pjevam od svoje šeste godine", dodala je talentirana djevojka. Cijeli žiri 'Superstara' joj se sviđa i sve poštuje, a posebno Severinu. "Toliko je poznata i predivna, a tako otvorena i ljubazna", opisuje glazbenu divu Tetiana.

Vesela i talentirana djevojka nastoji njegovati svoje talente i ukrajinske tradicije za koje je vezana. U Hrvatskoj živi nešto više od godinu dana, kada je stigla kako bi se bavila turizmom. Nakon toga, zaposlila se u administraciji jedne tvrtke u Zagrebu. Dok gradi svoj život u novoj zemlji, njezina Ukrajina svakog dana joj je u mislima. U ratom pogođenoj zemlji ostala je cijela njezina obitelj. "Jako mi je teško. Cijela obitelj mi je u Ukrajini, tata mi je u vojsci, svakog dana pratim vijesti, već tri godine svakog dana velika nervoza. Užasno je što ginu ljudi, što je poginulo toliko djece, puno je ljudi kodi su izgubili sve. Svaki dan osjećam bol i tugu zbog svega i tako će biti cijelog života", priča Tetiana.

Ponosna je na svoj kraj, na tradicije svoje zemlje. "Ukrajina je zemlja talentiranih ljudi, pogotovo glazbenika. Imamo jako puno tradicija, koje se vraćaju i njeguju. Trenutno je u Ukrajini velika popularizacija svega ukrajinskog, rekla bih da se vraćamo svojim korijenima", zaključuje ova ponosna djevojka.

FOTO Znate li tko je Dorotea Budimir, a tko Željko Hudek? Ovo su prava imena naših glazbenika

1/31

'Superstar' i ove godine donosi talentiranim natjecateljima priliku da osvoje nagradu od 50 tisuća eura te ostvare svoje glazbene snove. Kome će prijava na 'Superstar' promijeniti život, doznat ćemo već ove jeseni - 'Superstar' uskoro na RTL donosi najraskošniju televizijsku zabavu!

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 13

Avatar Šubić25
Šubić25
10:40 26.07.2024.

E tako triba. Nama triba svog Europskog roda i poroda, očuvanja svojih Europskih gena, njegovanja svoje Europske kulture i naravno pomaganja svog Europskog. Svako dobro našoj etničkoj Europljanki, Ukrajinki iz bratske nam Habsburške zemlje Ruthenije. Mi smo sa Ukrajincima stolićima bili dio Habsburške Monarhije inače. Dobro nam doša naš istočni Slavenski narod, naš Europski rod.

Avatar Šubić25
Šubić25
10:46 26.07.2024.

A brojimo otkucaje kad ćemo se sa compradorskom livičarskom liberalno-komunističkom agenturom konačno obračunat. Do konačnog pokolja. Moraju se naplatit svi liberalno-komunistički zločini protiv Europskog svita. Unutrašnji compradorski livičarski neprijatelji su uvezli u Europu nekoliko desetaka milijuna ne-Europskih Afričkih i Azijskih kolonizatora samo od propasti komunizma. Prošlost se ne zaboravlja, niti se oprašta. Livičarskom neprijatelju koji radi na propasti, uništavanju i smrti Europskog roda i gena se mora naplatit za sve zločine koje su činili protiv nas ka i protiv našeg Europkog biološkog postojanja generalno. Do istrebljenja.

ME
Melada
11:36 26.07.2024.

Zelim ti uspjeh, djevojko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije