IVA JERKOVIĆ

Jedna od najljepših Hrvatica oduševila fanove novim selfiejem: 'Malo spavam, puno sanjam'

Foto: Instagram
1/7
26.07.2024.
u 09:10

Iva je nedavno proslavila 43. rođendan. Tim povodom oglasila se na društvenim mrežama, gdje je svoje brojne pratitelje odlučila počastiti novim fotografijama i pokazati da su u njenom slučaju godine samo broj.

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković na Instagramu je objavila selfie kojim je još jednom fanovima pokazala zašto je smatraju za jednu od najljepših Hrvatica. 

"Malo spavam, puno sanjam", napisala je Iva uz fotografiju na koju je primila brojne komplimente. "Najljepša si", "Ljepoto", "Ljepotica", pisali su joj pratitelji, a oglasila se i Maja Šuput, koja je stavila emotikon vatre. 

 

Podsjetimo, Iva je nedavno proslavila 43. rođendan. Tim povodom oglasila se na društvenim mrežama, gdje je svoje brojne pratitelje odlučila počastiti novim fotografijama i pokazati da su u njenom slučaju godine samo broj.

Jerković se fotografirala u prostorijama jednog luksuznog dubrovačkog hotela. Atraktivna brineta na slikama pozira u nekoliko različitih modnih izdanja. Na prvoj fotografiji nosi crni sako kojim odaje vibracije poslovne žene, dok na sljedeće dvije skida sako čime do izražaja dolazi elegantna i senzualna crna haljina za večernji izlazak u neki fini restoran. Pritom je obula crvene cipele na špic s vrhom u obliku srca, a kao modni dodatak izabrala je otmjenu Chanel torbicu.

GALERIJA: Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

1/65

- Kroz život pleši, pogriješi i slatko se nasmiješi - napisala je u opisu objave novopečena 43-godišnjakinja, nakon čega su joj se u komentarima s čestitkama javili brojni poznati prijatelji.

- Sretan rođendan ljubavi naša najveća - napisala joj je kolegica voditeljica Fani Stipković, a čestitkama su se pridružili proslavljena hrvatska bacačica diska Sandra Perković, najpoznatiji domaći stručnjak za odnose s javnošću Davor Grgin, glumica Sementa Rajhard te pjevačica Nina Badrić.- Sretaaan Ivaa - poželjela je Ivi glazbena diva.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, posljednjih nekoliko godina Jerković svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. To se ponajviše odnosi na njezinu obitelj, čije fotografije dijeli iznimno rijetko. Naime, bivša manekenka u vezi je s 15 godina starijim Josipom Antićem Zefom, s kojim je u veljači 2020. dobila kćer Rinu Ami. Za njihovu ljubav saznalo se kad je Iva otkrila da se nalazi u drugom stanju, a o svojoj mezimici rekla je sljedeće: - Ona je moj pajdaš, idemo svugdje zajedno, ovo je jedan lijepi period života. Moram reći, sve je ovo lijepo, prisjetiti se što si radio, sresti bivše suradnike, sve to budi lijepa sjećanja, ali stvaran život je ono 'stvarno - ispričala je za Story. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije