Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodni glumac

Janko Popović Volarić bio je melem za ženske oči

17.11.2017.
u 21:52

Član žirija "Supertalenta" pojavio se na otvorenju jednog restorana i to bez ženskog društvu. Od prekida s glumicom Tijanom Pečanić nije imao novu romansu

Član žirija "Supertalenta" glumac Janko Popović Volarić ne pojavljuje se tako često na društvenim događanjima, pa je bio ugodno iznenađenje i melem za ženski oči na otvorenju restorana Batak grill.

Otkako je prekinuo vezu s beogradskom glumicom Tijanom Pečanić glumac nije imao novu romansu, a nakon prekida s Tijanom na pitanje kako liječi ranjeno srce, odgovorio je: Za to nema pomoći. Samo vrijeme može pomoći.

Na otvorenju su bile i voditeljica Renata Sopek, bivše manekenke Kristina Šalinović i Anita Dujić, bivša Miss Hrvatske Antoniju Bračulj,  dizajnerica interijera i voditeljica emisije INdizajn Mirjana Mikulec i brojne druge poznate osobe. 

 

Komentara 2

ČI
čikaga
09:22 18.11.2017.

Kaj god.

Avatar Papatest
Papatest
11:29 18.11.2017.

Janeza vole i dečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije