zajedno na premijeri

Janko Popović Volarić na Zlarinu pronašao veliku ljubav

janko
pixsell
10.09.2011.
u 14:04

Jedna otočanka, ipak, nije se odvajala od svog omiljenog glumca Janka Popovića Volarića, pa su prve kadrove pogledali sjedeći skupa.

Na otoku Zlarinu kod Šibenika održana je premijera nove HTV-ove serije “Loza”. Osim glumačke ekipe među kojom su bili Leona Paraminski, Ksenija Pajić, Žarko Radić, Špiro Guberina, Sreten Mokrović i drugi prvi su nastavak drame pogledali i stanovnici otoka Zlarina.

Suprotno očekivanjima oduševljeni uzvici nisu se čuli kada su se glumačke zvijezde pojavile na platnu, već kada su prikazani kadrovi pejzaža tog prekrasnog otoka. Jedna otočanka, ipak, nije se odvajala od svog omiljenog glumca Janka Popovića Volarića, pa su prve kadrove pogledali sjedeći skupa.

Komentara 1

Avatar kanonik
kanonik
20:55 10.09.2011.

glupog li članka,žena sjedi ispred njega a oni pokušavaju nešto spajati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije