Avantura

Janko Popović Volarić pohvalio se pothvatom, pratitelji mu poručili: "Nisi normalan"

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/6
19.08.2021.
u 08:37

Glumac se pohvalio pratiteljima na Instagram profilu potezom koji je izveo u društvu redatelja Nevija Marasovića. Naime, uputili su se biciklom od Zagreba do Splita, a Janko je objavio fotografije s odredišta.

Glumac Janko Popović Volarić (41)  pohvalio se pratiteljima na Instagram profilu potezom koji je izveo u društvu redatelja Nevija Marasovića. Naime, uputili su se biciklom od Zagreba do Splita, a Janko je objavio fotografije s odredišta.

Uz objavu, Janko je kratko napisao "ZG- ST, 450 km".  Na jednoj fotografiji oboje poziraju ispred trajekta, dok na drugoj Janko slavi dolazak na odredište, a slikao se pokraj table na kojoj piše Split.

Njihova avantura odmah je privukla puno pozornosti, a pratitelje  su zanimale pojedinosti puta, dok su mu drugi čestitali na pothvatu.

"Koliko vam je trebalo?", "Neustrašiv", "Svaka čast", "Ma vi niste normalni", "Jesi lud", "Bravo", samo su neki od komentara, a Janko se na nekoliko njih i odgovorio.

Glumac je dan ranije objavio fotografiju iz Knina gdje je pozirao ispred grafita na kojem je piše "Ja sam od onih koji gube", a pratitelji su mu pisali poruke ohrabrenja, a među njima se našao i njegov suputnik Nevio.

- Janko Vi ste mlad čovjek, imate uspješnu karijeru, ja i moji vas gledamo uvijek u supertalenta u lijepom odjelu i bog vam je podarimo i sina i ne gubite nadu jer nada se pojavi kada se čovjek najmanje nada nadi- našalio se redatelj s Jankom.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:12 19.08.2021.

Ja mislio prohodao do Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije