neočekivan potez

Jason Momoa usred TV emisije pokazao golu stražnjicu, voditelj ostao u čudu, a publika u studiju vrištala

Foto: Screenshot/Jimmy Kimmel Live!, Press Association/Pixsell
1/10
10.11.2022.
u 12:16

Jimmy Kimmel je prvotno bio u čudu, a kasnije se nije mogao suzdržati od smijeha.  "Nikada se nisam osjećao više kao Danny DeVito nego sad", našalio se voditelj aludirajući na impozantnu pojavu glumca Jasona Momoe koji je visok 1,93 m

Po mnogima jedan od najzgodnijih glumaca današnjice, Amerikanac havajskog porijekla Jason Momoa (43), ponovno je privukao pozornost svojim razgolićenim izdanjem i to pred milijunskim auditorijem.

Naime, Momoa je bio gost popularnog showa 'Jimmy Kimmel Live!', a u jednom trenutku pred kamerama, voditeljem Jimmyjem Kimmelom i publikom u studiju skinuo je svoje hlače i ponosno pokazao stražnjicu. 

Jimmy je prvotno bio u čudu, a kasnije se nije mogao suzdržati od smijeha.  "Nikada se nisam osjećao više kao Danny DeVito nego sad", našalio se voditelj aludirajući na impozantnu pojavu glumca koji je visok 1,93 m. Publika je ovaj Momoin potez dočekala ushićeno, a dok se skidao iz gledališta se samo mogao čuti vrisak oduševljenja. 

Video je odmah objavljen i na Facebook stranici popularnog TV showa, a ispod videa odmah su uslijedili i komentari oduševljenih gledateljica. 

"Kakav muškarac", "Evo zbog čega bi on trebao biti najseksi muškarac na svijetu dok je živ", "Ovo nikako nisam očekivala", "Kako da spavam nakon ovoga?", "Najbolji gost ikada", nizali su se komentari. 

Inače, ovo nije prvi put da se Momoa javno hvali svojom pozadinom. Krajem listopada na svom Instagramu objavio je nekoliko fotografija s odmora, a na jednoj od njih pokazao je i golu stražnjicu i bacio u trans više od 17 milijuna svojih pratitelja na Instagramu.  

Foto: Instagram

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije