je li posrnuo?

Grdovića navodno policija uhvatila za volanom s više od 3 promila u krvi, otkriveno koliko je dugo ostao bez vozačke

Foto: Screenshot
1/12
16.09.2024.
u 19:45

Domaći mediji navode da je prije nekoliko dana ime popularnog pjevača završilo na oglasnoj ploči zadarskog Općinskog suda nakon što ga je 14. veljače ove godine policija uhvatila za volanom pod utjecajem alkohola.

Pjevač Mladen Grdović ranije je govorio o svojim problemima  s ovisnošću o alkoholu te što je sve prošao i kako se liječio, no sada su izašle nove informacije na ovu temu. Naime, domaći mediji navode da je prije nekoliko dana ime popularnog pjevača završilo na oglasnoj ploči zadarskog Općinskog suda nakon što ga je 14. veljače ove godine policija uhvatila za volanom pod utjecajem alkohola. Pjevač je vozio Zadrom u tri ujutro i vrludao cestom, a alkotest mu je, navodno, pokazao 3,06 promila alkohola u krvi. 

Sud je potom istaknuo da ako pjevača ponovno uhvate u istom prekršaju, da mu prijeti deset dana zatvorske kazne. Na ovu presudu Mladen se žalio, no žalba je odbijena, a presuda je postala pravomoćna od 20. ožujka. Grdović nadalje ne smije voziti ni automobil 12 mjeseci, dakle do ožujka iduće godine. Slobodna Dalmacija pokušala je dobiti pjevača za komentar, no nisu uspjeli, a njegov menadžer Ljubo Šeperić rekao je da nije upoznat s tim. "Ne znam o tome ništa, to ćete morati Mladena pitati. Radio je cijelo ljeto, sad je tjedan dana na pauzi, pa za vikend opet ima koncert", istaknuo je.

 
1/19

Podsjetimo, popularni pjevač ranije je govorio o svom problemu s alkoholom, kao i da je ova ovisnost kumovala njegovom razilaženju sa suprugom Brankicom. Brankica i Mladen često su se svađali i mirili, a njihov brak službeno je okončan prije četiri godine na Općinskom sudu u Zadru.

Pjevač je prije dvije godine po prvi puta progovorio o njihovom razvodu i otkrio u kakvim je odnosima s Brankicom. 
- Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno - rekao je Mladen ranije. 

Jednom prilikom je istaknuo i da zna zašto je imao problema s alkoholom. "Ja sam od onih koji popiju tri bevande i gotovi su. No nikad nisam pušio i drogirao se, za to sam zahvalan Bogu. Jednostavno ne podnosim alkohol, ali moraš nešto", rekao je tada. 

Dodajmo i da je pjevaču već ranije bila oduzeta vozačka dozvala zbog istog razloga. 

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu

Ključne riječi

Komentara 18

CR
crocro
20:16 16.09.2024.

Imaš 3,06 promila alkohola u krvi, (a njegovo pijančevanje traje u kontinuitetu), pa nakon toga sud prijeti da će u slučaju ponavljanja teške alkoholiziranosti, imenovanom izreći kaznu od nevjerojatnih 10 dana zatvora. Treba pitati vozače, žele li se s njim mimoići u prometu i ugroziti svoje živote. Neću isticati da se zabije u neko vozilo u kojem su djeca. I na kraju pitanje: Što bi se dogodilo da ne daj Bože pod teškim utjecajem alkohola netko strada ili neku obitelj zavije u crno. Zar su tako blage kazne prevencija konzumira nja alkohola ili stimulacija za korištenje alkohola. Njemu treba dosuditi trajno oduzimanje vozačke dozvole i vozila kojim ugrožava ostale sudionike u prometu, a za prijevoz na nastupe treba angažirati trijeznoga vozača kojega treba platiti ili taxi službu. To je i za njega bolja opcija jer na taj način neće ugorziti niti ostale sudionike u prometu a niti sebe. Bojim se da će drastičnija mjera, kao i u mnogim drugim slučajevima, nastupiti tek nakon što netko, ne daj Bože, strada. Volim slušati Grdovićeve pjesme, a ne volim čuti ili pročitatui kako je upravljao vozilom na cesti u teškom pijanom stanju. To milosti ne smije biti prema nikome pa niti prema Grdoviću.

VA
VanjaPlank
20:39 16.09.2024.

Da je neka sirotinja već bi i u zatvoru završio sa oduzetim automobilom. A dozvolu su mu trebali uzet još prije 5 godina

GY
Gyam
20:26 16.09.2024.

OVOM, LIKU ĆE ODUZET VOZAČKU TEK KADA NEKOG UBIJE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije