Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAČKI PAR

Je li razvodu Jelene i Momčila presudila splitska glumica? Navodno je zaiskrilo na snimanju

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/6
13.01.2023.
u 17:17

Kako piše Story, Otašević je od kraja prošle godine u vezi sa splitskom glumicom Anom Uršulom Najev. Prema njihovom izvoru među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humoristične serije Nove TV ‘Kumovi’ u kojoj Uršula igra zgodnu, lijepu i pametnu liječnicu Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko.

Glumica Jelena Perčin (41) nedavno je priznala da je njezinom braku s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem (32) došao kraj. Da se razvode Jelena je priznala za Gloriju

- Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi - rekla je glumica dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna radi djece,  dvogodišnjeg sinčića Jakše i četverogodišnje kćerkice Maše. Glumac Momčilo Otašević na temu razvoda nije se javno oglašavao. 

Kako piše Story, Otašević je od kraja prošle godine u vezi sa splitskom glumicom Anom Uršulom Najev. Prema njihovom izvoru među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humoristične serije Nove TV ‘Kumovi’ u kojoj Uršula igra zgodnu, lijepu i pametnu liječnicu Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko. Ni Najev ni Otašević nisu odgovorili na novinarski upit o tome. 

Foto: Nova TV
Nije poznato koliko traje ova navodna romansa niti je li ona bila okidač za razvod. No Jelena Perčin otvoreno je u časopisu Gloria priznala da proživljava teško razdoblje.

- Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece - rekla je dodavši da su za nju ljubavne veze bile lutrija u kojima je uglavnom gubila.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar southman
southman
19:21 13.01.2023.

Vozač busa je izbacio a Momčilo pokupio !

EL
EldersRealm
18:48 13.01.2023.

Jel to ona sto ju je vozac izbacio iz autobusa jer se htjela voziti s kartom za krivi dan? Ako je to ta, ovaj lik se bas usrecio s takvim karakterom....

PR
Predaror
19:37 13.01.2023.

Ajoj.."pametna" ljepotica koja se probala švercati u Flixbusu za Split.Samo d ase piše o njoj pa što god to bilo. Neče dugo trajati. Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije