tvoje lice zvuči poznato

I Emiliju Kokić šokirala je ova Giulianova transformacija: 'Imala sam osjećaj kao da sam duh'

tvoje lice zvuči poznato
Foto: NovaTV
1/10
14.11.2014.
u 13:48

Kao gostujući član žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" Emilija Kokić imat će priliku prisjetiti se nastupa koji će pokušati što sličnije interpretirati Giuliano

Emilija Kokić s grupom Riva pobijedila je na Euroviziji 1989.godine, a kao gostujući član žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" imat će priliku prisjetiti se tog nastupa koji će pokušati što sličnije interpretirati Giuliano.

"Rock me baby" zaorit će opet televizijskim eterom, a o svojoj ulozi gostujućeg člana žirija u popularnom showu te kako se osjećala kada je vidjela "sebe" na bini, Emilija je izjavila:

– Jako sam bila sretna što sam bila pozvana kao član žirija jer mi se emisija jako sviđa, vedra je i zabavna, baš pravi show kakav sam dugo iščekivala. Kad sam shvatila da je cijela emisija o Eurosongu, dodatno uzbuđenje je raslo, a kad sam shvatila da će netko od natjecatelja imitirati mene, još i više. Htjela sam zatomiti znatiželju i nisam htjela unaprijed znati tko će to biti, nego sam se htjela iznenaditi. Kad sam vidjela Giuliana da izlazi iz lifta bila sam šokirana, iznenađena, a nakon nastupa, kad sam dobila priliku i progovoriti par riječi, imala sam osjećaj kao da sam duh i kao da razgovaram sa sobom iz tog vremena – uzbuđeno je komentirala.

Ove nedjelje u specijalu popularnog showa prisjetit ćemo se i drugih poznatih eurovizijskih hitova. Severininu pjesmu "Moja štikla" izvest će Andrea, Baby Dooks postat će Daniel Popović, dok će se Minea transformirati u Ruslanu.

Ronald će se transformirati u Sanju Doležal jer je za zadatak dobio otpjevati hit Novih fosila "Ja sam za ples". Mario je ovaj put dobio zadatak transformirati se u Doris Dragović, a otpjevat će pjesmu "Marija Magdalena", a Jasnu ćemo ove nedjelje vidjeti kao kopiju Tajči koja je 1990. na Eurosongu izvela "Hajde da ludujemo". Vanda će se transformirati u pjevačicu Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. "Euphoria".

>>Emilija Kokić otkrila kako joj je u braku s Miljenkom Kokotom

>>Može li ona dostojno zamijeniti Severinu?

>>Zvijezda emisije Tvoje lice zvuči poznato: Moj imaginarni dečko jako je tolerantan

>>Prepala sam se kad sam prošla pored kombija u pauzi i vidjela svoj odraz u staklu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije