JAVIO SE IZ RODILIŠTA

Igrača Hajduka koji je obilježio posljednji derbi dobio sina! Čestitali mu i iz kluba

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
19.09.2024.
u 11:15

Ovaj 27-godišnjak u splitski je klub došao prošle godine kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri godine, uz mogućnost produženja za još jednu. Isprva je zauzeo stopersku poziciju, no ozljedom Darija Melnjaka ustalio se na svojoj prirodnoj poziciji lijevog beka.

Hajdukov igrač rodom iz Obale Bjelokosti, Ismaël Diallo (27), jučer je putem društvenih mreža obavijestio svoje pratitelje da je u njegovu obitelj stigla prinova. Naime, nedugo nakon što je u pobjedi splitskih 'Bilih' nad Dinamom u vječnom derbiju lijevi bek zaradio crveni karton, on i supruga postali su dobili su drugog sina. 

Diallo se u pričama na Instagramu pohvalio fotografijom iz splitskog rodilišta uz koju je napisao: - Hvala ti, moj Bože - i priložio emotikone ruku sklopljenih u molitvi, a lice novorođenog djeteta prekrio srcem. Tim su povodom iz službenog Hajduka svome igraču uputili čestitku: - Čestitamo Ismaëlu Diallu i njegovoj supruzi na rođenju sina - napisali su iz kluba na društvenim mrežama. Fotografiju Ismaëla i njegovog sinčića možete pogledati u naslovnoj galeriji.

Inače, 27-godišnjak je u splitski klub došao prošle godine kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri godine, uz mogućnost produženja za još godinu. Isprva je zauzeo stopersku poziciju, no ozljedom Darija Melnjaka ustalio se na svojoj prirodnoj poziciji lijevog beka.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Bjelokoščanin se krajem prošle sezone našao usred jedne nezgodne situacije. Naime, za susret protiv Varaždina tadašnji trener Hajduka Jure Ivanković je iz kadra zbog nediscipline udaljio dvojicu igrača, Ismaela Dialloa i Emira Sahitija.

- Nisu to bile čarke, već pokušavamo uvesti standarde koji su bitni za funkcioniranje momčadi, da se svi pridržavaju pravila. To je naša interna stvar, a njih dvojica su iskočili iz tračnica - rekao je tim povodom Ivanković.

GALERIJA: FOTO Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
1/25

Kasnije se saznalo zašto su prvotimci Hajduka izbačeni iz kadra. Sahiti je izašao s treninga nakon što je dobio udarac u jednom dvoboju sa suigračem. Sjeo je sa strane, nije se javio treneru već se uputio prema svlačionici. Ivanković je odlučio da takvo ponašanje neće trpjeti, pa je izbacio Sahitija iz momčadi zbog samostalnog napuštanja treninga.

Diallo je problem napravio prilikom zamjene u susretu protiv Rudeša. Nije trener bio zadovoljan njegovom reakcijom, odbio je pružiti ruku Ivankovića u trenutku kada je napuštao travnjak, te je zato izbačen iz kadra za Varaždin. Međutim, obojica su se ubrzo priključila natrag momčadi na treningu te se našli u konkurenciji za iduću Hajdukovu utakmicu, susret 34. kola na gostovanju u Puli kod Istre 1961.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije