ULAZNICE U PRETPRODAJI

Jedan od najboljih ABBA tribute bendova ponovno stiže u zagrebačku Tvornicu

15.10.2024.
u 13:14

Dancing Queen - ABBA Tribute Band nakon dvije godine od fantastičnog koncerta u prepunoj Tvornici Kulture vraća se na isto mjesto obilježiti 50 godina od velikog ABBA-inog hita Waterloo s kojim je švedska glazbena atrakcija pobijedila na Eurosongu.

ABBA manija se vraća u Hrvatsku! Nakon rasprodanih koncerata u Lisinskom, KC Ciboni i desetaka rasprodanih koncerata u regiji (dva u Milanu, dva u Torinu, dva u Trstu, pet u Ljubljani), jedan od najboljih tribute bendova još od originalne ABBA-e stiže u Zagreb i to u Tvornicu Kulture, 11. prosinca ove godine

Najblještavijim partyjem u gradu obilježiti će čak 50 godina od velikog hita Waterloo s kojim su osvojili Eurosong. ABBA kao svjetski fenomen nastavlja oduševljavati publiku i nakon pola stoljeća, a ljubitelji njihove glazbe u Hrvatskoj, kao i širom svijeta, prenose svoju strast prema ovom legendarnom bendu s generacije na generaciju.

Nije iznenađenje da su koncerti Abba Tribute Showa, koji autentično prenose zvuk ove pop ikone, rasprodani i kod nas, zato zgrabite svoje ulaznice na vrijeme!

Kako do ulaznica?

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i na Entrio prodajnim mjestima. Zgrabite na vrijeme svoje Early bird ulaznice po cijeni od 18€ do 3. studenoga!  Od 4. studenoga, Regular ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 22€.

VIP ulaznice prodaju se u paketu za minimalno 2 osobe i maksimalno 4 osoba po cijeni od 26€ po osobi. VIP ulaznica uključuje rezervirani stol na VIP galeriji.

Pridružite nam se na putovanju u jednostavnija vremena, ispunjena sjajem i energijom, uz nezaboravne hitove poput "Waterloo", "Chiquitita", "Dancing Queen", "Mamma Mia" i "S.O.S." – sve izvedene u izvornom ABBA stilu, bez odstupanja od autentičnosti ovog kultnog benda! 

Koncert ABBA Tribute Banda Dancing Queen donosi vam Večernjakova Ružiona, koncertna i medijska platforma koja za cilj ima predstaviti kvalitetnu glazbu i muzičare koji su obilježili ili će tek obilježiti domaću, regionalnu i svjetsku glazbenu scenu.

Zaruži s nama uz svjetske i domaće glazbene hitove, koncerte poznatih zvijezda i onih koji će to tek postati!

Osiguraj svoju Early bird ulaznicu na vrijeme putem sustava Entrio!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije