Bruce Dickinson

Jedan od najpoznatijih heavy metal izvođača dolazi u Zagreb! U Hali će nastupiti 13. srpnja

Hellfest Open Air Day Three
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/
1/9
08.07.2024.
u 23:00

U Zagreb Bruce Dickinson dolazi u pratnji benda koji čine gitarist Roy Z, bubnjar Dave Moreno, basistica Tanya O'Callaghan i maestro na klavijaturama Mistheria. Osim pjesama s aktualnog albuma, tijekom koncerta će se osvrnuti na cijeli opus svoje samostalne karijere.

Jedan od najpoznatijih heavy metal izvođača Bruce Dickinson zakazao je novi susret s fanovima u subotu, 13. srpnja, u Hali Zagreb, u sklopu svjetske turneje "The Mandrake Project" kojom promovira četvrti solo album, objavili su organizatori koncerta Nucoast Concerts i Live Nation. Turneja "The Mandrake Project" počela je 18. travnja u meksičkom gradu Guadalajara, a 16. svibnja Dickinson se s timom preselio u Europu, gdje će posjetiti 35 gradova. 

U Zagreb dolazi u pratnji benda koji čine gitarist Roy Z, bubnjar Dave Moreno, basistica Tanya O'Callaghan i maestro na klavijaturama Mistheria. Osim pjesama s aktualnog albuma, tijekom koncerta će se osvrnuti na cijeli opus svoje samostalne karijere.

“Nevjerojatno je svirati s glazbenicima koji su upola mlađi od mene, tako da su energija i entuzijazam izvan svake granice. Za razliku od koncerata s Maidenima, gdje imamo veliku produkciju, vatromet i čudovišta, pa ne možemo mijenjati set svaku večer, s ovim projektom to si možemo dopustiti, tako da će u svakom gradu koncert biti malo drugačiji", rekao je Bruce.

Kao predgrupa nastupa riječki bend Keops koji je popularnost stekao već u samim počecima, osvojivši prvu nagradu za najbolji bend na festivalu Ritmi Globali Europei u Italiji. Njihov debitantski album "Keops" objavljen je 2012. godine, a lansirao ih je na vrh hrvatskih televizijskih i radijskih ljestvica.

VIDEO HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije