pozirala na plaži

FOTO Slavna glumica (59) pokazala nevjerojatnu liniju u badiću: Evo i što točno jede kako bi je održala

Foto: Profimedia
1/13
08.07.2024.
u 13:30

Liz se na fotografiji nalazi na plaži, no nije navela gdje je slika zapravo nastala. Komentari na objavu ne staju, a mnogi su pratitelji izrazili slično mišljenje te su napisali kako Elizabeth s godinama izgleda sve bolje.

Glumica Elizabeth Hurley ponovno je podigla temperaturu objavom na društvenim mrežama. Hurley je pozirala u badiću koji je sama dizajnirala i pokazala savršenu liniju. Fotke su brzo skupile oko 90.000 lajkova. Liz se na fotografiji nalazi na plaži, no nije navela gdje je slika zapravo nastala. Komentari na objavu ne staju, a mnogi su pratitelji izrazili slično mišljenje te su napisali kako Elizabeth s godinama izgleda sve bolje. Ona inače nema problema pokazivati svoje tijelo na društvenim mrežama. 

 


Prošle godine pozirala je na luftiću u bazenu, a ono što je mnoge iznenadilo jest da je bila potpuno gola. Ova 59-godišnjakinja često objavljuje fotke na kojima je u badiću, no sada se odvažila pozirati bez odjeće i skupila je više od 160.000 lajkova u manje od jedan dan.  "Lebdim na kriški lubenice", napisala je uz objavu, dok su joj u komentarima pratitelji pisali da izgleda wow i da je prekrasna. 

VEZANI ČLANCI:

 

Prije toga sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je kako uživa na odmoru. Glumica je pozirala naslonjena na palmu u dvodijelnom bijelom badiću s prugama. U njemu je naglasila svoju bombastičnu figuru zbog koje mnogi smatraju kako izgleda upola mlađe. – Volim bikinije s prugicama – napisala je u opisu i prikupila gotovo 85.000 lajkova. „Tako si lijepa“, „Inspiriraš“, pisali su joj pratitelji u komentarima. 

GALERIJA Znate li tko je ovo? Bila je mnogima omiljena bucka, danas ima 55 godina i nikad nije bila mršavija

1/20

Inače, glumica je za Daily Mail otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda te ispričala što jede. Jutro započinje s dvije šalice tople vode koje nemaju baš ugodan okus, ali smatra kako je to fantastično za probavni sustav. Za doručak rado pomiješa bananu i grčki jogurt u što doda i malo meda. Za ručak uvijek bira prvo povrtnu juhu, a zatim meso i neki zdrav dodatak uz to.
– Cijelo ljeto jedem voće i povrće iz vlastitog vrta. Nekada sam imala i malu organsku farmu, a sve meso koje je moj sin jeo bilo je s farme. Očito to većini ljudi nije moguće, ali podrška lokalnim poljoprivrednicima je dobra stvar gdje god živite – poručila je.

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije