vraća se glumi

Jedna od najljepših žena 80-ih rijetko izlazi iz kuće zbog izgleda: Nove fotke zaprepastile su fanove

Foto: Profimedia
1/8
17.12.2021.
u 18:30

No, Hollywood najviše voli priče iskupljenja, pa se tako Kelly LeBrock, za koju su mnogi smatrali da se potpuno povukla iz glume, ponovo vratila. Dobila je ulogu u filmu  'Tomorrow's Today', a otkrila je i što je po njoj razlog zašto je dugo nismo vidjeli.

Zahvaljujući filmu "Žena u crvenom" Kelly LeBrock (61) uživala je slavu i postala je filmska ikona 80-ih godina i tiha patnja mnogim muškarcima. Njezina priča nalik je mnogim pričama glumaca koji su brzo stekli slavu u Hollywoodu, a još brže je ta slava krenula niz brdo. 

No, Hollywood najviše voli priče iskupljenja, pa se tako Kelly, za koju su mnogi smatrali da se potpuno povukla iz glume, ponovo vratila. Dobila je ulogu u filmu  'Tomorrow's Today', a otkrila je i što je po njoj razlog zašto je dugo nismo vidjeli

 - Hollywood nije bio mjesto gdje sam htjela odgajati svoju djecu -  rekla je te dodala: - O mom razvodu se previše pisalo, a ja jednostavno nisam holivudska djevojka. Nikada nisam ni bila. Nikad mi se nije sviđala pažnja - kazala je. 

Foto: Profimedia

- Kad sam napustila karijeru, preselila sam se u divljinu gdje sam živjela bez televizije 25 godina - tvrdi LeBrock.

 - Učinila sam najbolje što sam mogla kao samohrana majka. Imam troje divne djece. Uvijek sam se mogla vratiti svojoj karijeri, ali nikad se ne bih mogla vratiti svojoj djeci. Neki ljudi mogu oboje. Ali već sam imala slavu i završila sam s njom - zaključila je. 

Kelly danas živi u Kaliforniji na ranču Santa Ynez. Ima profile na društvenim mrežama, ali i tamo nerijetko skriva svoje lice za koje fanovi tvrde da je uništila estetskim korekcijama. 

 

Inače, LeBrock je imala samo 16 godina kada je počela karijeru modela, a sa samo 19 godina njezine fotografije osvanule su u Vogueu. Brzo su njezinu ljepotu primijetili u modnoj industriji, a Christian Dior ponudio joj je da bude ambasadorica njegovog brenda. Prepoznatljiva je postala tek kada se na malim ekranima pojavila u tv reklami za šampone marke Panten. Rečenica koju Kelly izgovara u reklami; nemojte me mrziti jer sam lijepa, izraz je koji se često koristi i danas, a mnogi su zaboravili da je upravo lijepa Kelly tom rečenicom privukla pažnju. Uloga koja joj je priskrbila slavu je uloga Charlotte u "Ženi u crvenom" koju je režirao Gene Wilder, a on je igrao i glavnu mušku ulogu.

Sljedeći film po kojem je LeBrock poznata je "Čudnovata znanost" u kojem je najprije odbila sudjelovati, jer je u vrijeme snimanja filma u Francuskoj s prvim suprugom Victorom Draiem, ali na kraju su je nagovorili i došla je na snimanje.

Foto: Profimedia

Dok je još bila u braku s Victorom upoznala je Stevena Seagala kojem je 1987. rodila kćer Annalizu, a iste godine par se i vjenčao. Za tri godine dobili su sina Dominica, a 1993. godine rodila im se kći Arissa. Godinu dana kasnije Kelly je predala papire za razvod. Njihov brak bio je poprilično turbulentan i kako je Kelly kasnije isticala potpuno ju je uništio. Mediji su počeli objavljivati detalje o njihovom odnosu i Kelly je iz kuće izbacila televizor kako do njezine djece ne bi došle informacije o njezinom odnosu s njihovim tatom. Nakon trećeg braka preselila se na ranč u Santa Barbari i živi povučeno i iako je pokušala vratiti se glumi nije joj to uspjelo. Prije braka sa Seagalom imala je i ozbiljnih problema s drogom kojih se na kraju ipak uspjela riješiti, a nakon razvoda od Seagala nedostatak samopouzdanja pokušavala je riješiti odlascima kod estetskih kirurga.

Foto: Profimedia

Nikada nije pričala o zahvatima na kojima je bila, ali fanovi tvrde da fotografije govore dovoljno i pokazuju kako je Kelly još jedan primjer hollywoodske glumice koja nije znala stati na vrijeme s korekcijama.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:30 23.12.2021.

Meni bi bila dobra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije