Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja koja je srušila internet

Jedna od najljepših žena 90-ih vratila se na posao nakon što joj je estetski zahvat uništio lice

Linda Evangelista
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
20.07.2022.
u 13:18

Nakon dužeg izbivanja iz svijeta mode i javnosti, Linda je sada snimila kampanju za talijansku modnu kuću Fendi. Fotografije je na svom Instagram profilu podijelila modna kuća i Evangelista, a pozirala je s dva primjerka popularne ''Baguette'' torbice dok će proslava kampanje biti obilježena 9. rujna posebnom revijom u New Yorku.

Linda Evangelista (56) bila je jedna od najljepših žena svijeta, 90-ih je krasila brojne naslovnice svjetskih magazina, pojavila se u spotu Georgea Michaela te je bila zaštitno lice modnih kampanja. Međutim, rutinski zahvat CoolSculpting koji smanjuje masnoće trajno joj je deformirao lice zbog čega je pala u depresiju, a izgubila je i brojne angažmane zbog čega je ostala bez sredstava za život. 

Nakon dužeg izbivanja iz svijeta mode i javnosti, Linda je sada snimila kampanju za talijansku modnu kuću Fendi. Fotografije je na svom Instagram profilu podijelila modna kuća i Evangelista, a pozirala je s dva primjerka popularne ''Baguette'' torbice dok će proslava kampanje biti obilježena 9. rujna posebnom revijom u New Yorku.

''Predivna Linda'', ''Srušila si internet'', ''Predivna'', ''Kakav povratak'', ''Najljepša'', ''Izgledaš sjajno'', ''Obožavam ovo'', ''Sjajno'', ''Raj'', ''Kakva ljepotica'', ''Čestitke lutko'', ''Jednostavno savršena'', samo je dio komentara ispod objave.

Inače, Linda se u posljednjih 10 godina sve rjeđe pojavljivala u javnosti, a rijetke fotografije koje su objavljene u tom periodu pokazale su veliku promjenu na njezinom licu. Manekenka je je podnijela tužbu protiv tvrtke Zeltiq Aesthetics gdje je navela brojne angažmane od kojih je morala odustati, a među njima je među ostalim ponovno okupljanje supermodela 90-ih Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helene Christensen, Carle Bruni i Claudije Schiffer na reviji poznate talijanske modne kuće Versace.

Zbog ozljeda i unakaženosti, po nalogu tvrtke podvrgnula se višestrukim invazivnim zahvatima i operacijama kako bi pokušala ispraviti nastalu štetu, no bezuspješno. 

U intervjuu za magazin People koji je objavljen prije 10-ak dana Linda je opisala kako se osjećala nakon zahvata, što je sve pretrpjela te je javno rekla kako je odlučila da se više neće skrivati. Linda je ispričala i kako se osjećala kada je primijetila da nešto nije u redu nakon zahvata. 

- Pokušala sam to sama popraviti, misleći da radim nešto krivo. Došlo je do situacije kada sam prestala jesti, mislila sam da gubim razum - rekla je i dodala da je nakon toga posjetila doktora koji joj je dijagnosticirao paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva. Pokušala je problem riješiti liposukcijom.

Foto: profimedia

- Nije bilo ni malo bolje. Izbočine su izbočine. Ne gledam se u ogledalo. Oduvijek sam znala da ću ostariti i znam da postoje stvari kroz koje tijelo prolazi. Ali jednostavno nisam mislila da ću izgledati ovako. Ne prepoznajem se fizički, ali se više ne prepoznajem ni kao osobu. Linde Evangeliste kao supermodela više nema - komentirala je. 

- Svim mojim pratiteljima  koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih kolegica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspješne, razlog se krije u tome što me Zeltiqov tretman CoolSculpting brutalno uništio, i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano. Umjesto da je smanjio moje masne stanice, on ih je povećao i ostavio me trajno deformiranu, čak i nakon što sam se podvrgnula dvjema bolnim, ali neuspješnim operacijama. Ostavljena sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva - napisala je Linda u iskrenoj objavi na Instagramu jednom prilikom. 

VIDEO Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije