Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačna odluka

Jelena Lešić potvrdila da se razvodi: 'Život na dvije adrese više nam nije opcija'

Foto: Instagram
1/7
25.05.2021.
u 14:36

Čini se kako je njihovoj ljubavi nakon ukupnih sedam godina došao kraj.

HRT-ova voditeljica Jelena Lešić  (35) i lošinjski poduzetnik Krešimir Lešić (41) odlučili su se rastati nakon nešto manje od tri godine braka. Kako je opisala sama Jelena, razvodu su kumovale različite adrese. 

- Istina je, Krešo i ja donijeli smo odluku o razvodu. Nijedna tako teška odluka ne dolazi preko noći, puno smo razgovarali. Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka. Život na dvije adrese više nam nije opcija, svatko dalje nastavlja svojim putem. To je ujedno sve što ću reći na tu temu – rekla je za Gloriju Lešić.

Čini se kako je njihovoj ljubavi nakon ukupnih sedam godina došao kraj. Podsjetimo, vjenčali su se na maloj intimnoj ceremoniji u uskom krugu obitelji i prijatelja u Zagrebu 21.prosinca 2018. Dan kasnije Jelena je pred HTV-ove kamere stala s prstenom, ali bez podočnjaka od tuluma do jutra, jer je svadba bila mala, kratka i – slatka. 

Srećom, Jelena ima pune ruke posla pa joj za žalovanje ne ostaje puno vremena.  Osim što Hrvatima donosi sreću u emisiji ‘Loto’, vodi emisiju o automobilizmu ‘Auto Market’ te lifestyle magazin ‘Klub 7’. Mnogima najljepša Hrvatica koja se titulom Miss Universe okitila 2005. godine sretna je što je smogla snage za veliku odluku, a sa suprugom će zadržati korektan odnos.

VIDEO>>Povratak Albine iz Rotterdama

Ključne riječi

Komentara 5

DS
ds
15:43 25.05.2021.

Dugo je i trajalo.

VI
vidividi
15:41 25.05.2021.

Konačno. Već sam gubio svaku nadu

Avatar drug Joža
drug Joža
07:08 26.05.2021.

Najljepša" - da, "hrvatica"- hmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije