Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zvijezde pjevaju'

Jelena Miholjević o sudjelovanju u showu: 'Pjevam po cijele dane, čak i noću u krevetu jer od stresa ne spavam'

Foto: Renato Branđolica za HRT
1/11
19.11.2022.
u 16:30

Glumica je otkrila zašto je pristala na sudjelovanje u showu. Naime, Miholjević se za sudjelovanje odlučila iz tri razloga, a to su suprugov nagovor, kazalište u kojemu radi se trenutno obnavlja zbog posljedica potresa pa ima manje posla nego inače i njezinog mentora Zorana.

Glumicu Jelenu Miholjević (53) imamo priliku gledati u showu 'Zvijezde pjevaju' čije finale je danas na rasporedu i u kojem se Jelena nalazi s mentorom Zoranom Prodanovićem Prljom. Dolazak do finala iznenadio je i glumicu i glazbenika, a o tome kako je pristala na sudjelovanje u showu Jelena je ispričala u jednom intervjuu.

Naime, Miholjević se za sudjelovanje odlučila iz tri razloga, a to su suprugov nagovor, kazalište u kojemu radi se trenutno obnavlja zbog posljedica potresa pa ima manje posla nego inače i njezinog mentora Zorana.

- Meni se ovih tjedana raspala sva moja dnevna rutina. Pjevam po cijele dane, čak i noću u krevetu jer od stresa ne spavam. Vježbam gdje stignem tako da sam sve svoje obveze stavila na čekanje – rekla je za Gloriju. Jelena je u intervjuu otkrila i kakva je atmosfera iza scene te da se svi međusobno podržavaju i dobro zabavljaju, što je njoj i bio cilj.

Inače, Jelena i Prlja u današnjem finalu za pobjedu borit će se s influencerom Marcom Cuccurinom i pjevačicom Mijom Negovetić te s novinarkom Mateom Šeparović i pjevačem Bojanom Jambrošićem. Parovi će danas izvesti po dvije pjesme, a uz gledatelje njihove nastupe ocjenjivat će i stručni žiri koji se sastoji od pjevača Marka Tolje, pjevačice Danijele Martinović i prošlogodišnjeg pobjednika, pjevača Marija Lipovšeka Battifiace.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije