dobro raspoložena

Jelena Perčin snimljena prvi put u javnosti nakon vijesti da se razvodi, evo s kime je stigla na premijeru

Zagreb: Jelena Per?in, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
12.01.2023.
u 08:55

U Zagrebu je održana premijera filma ''Tragovi'', a projekciju je pratila i glumica Jelena Perčin koja je prije nekoliko dana priznala da se razvodi od crnogorskog glumca Momčila Otaševića.

Sinoć je u Zagrebu održana premijera filma "Tragovi" koji je režirala Dubravka Turić, a na premijeru su stigla i brojna poznata lica. Među okupljenima u Kaptol Boutique Cinema bila je i glumica Jelena Perčin (41) koja je prvi put snimljena u javnosti nakon što je javno priznala da se razvodi od crnogorskog glumca Momčila Otaševića. 

Jelena je na premijeru stigla sva u crnom. Na sebi je imala crnu dolčevitu, kožnu minicu i crne čizme iznad koljena, a kombinaciju je podigla dugačkom ogrlicom koja na sebi ima veliki zlatni privjesak. Dobro raspoložena glumica s osmijehom na licu pozirala je fotografima u društvu svoje kolegice, glumice Sandre Lončarić

Foto: Željko Hladika /PIXSELL

Podsjetimo, Jelena je početkom siječnja priznala da se razvodi od Momčila Otaševića. - Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi - rekla je za Gloriju te dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna zbog djece.

Inače, Jelena i Momčilo zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4), a u braku su bili pet godina. Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije "Zora dubrovačka" 2013. godine.

Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kćer Lotu (13).  

Par su pratila šuškanja o kraju ljubavi već neko vrijeme, a njih je Jelena demantirala u rujnu. Ljetos je glumac objavio i prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Radilo se o fotki nastaloj tijekom romantične večere uz more. "I ja sliku sa ženom imam", napisao je tada Momčilo u opisu. Otašević do tada nije dijelio fotografije sa suprugom već samo videa i fotografije projekata u kojima bi se našao, a tu i tamo i poneku objavu posvećenu njihovoj djeci.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar grbadeva
grbadeva
09:14 12.01.2023.

A što je s Pecom. Znali se išta?

DU
Deleted user
09:43 12.01.2023.

Traži novog zagundžiju?? Ima toga naći će se ..

SB
sinisa.budimir.18
08:52 14.01.2023.

Jadna djeca sa takvim roditeljima !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije