Splitska pjevačica

Jelena Rozga nastupila u Srbiji pa priznala: 'Rekao mi je da bi bila ljepša kad bi smanjila nos i...'

Foto: Ivana Dobrovoljec
1/25
08.07.2024.
u 12:30

Jelena Rozga nastupila je u Šapcu, a nakon koncerta razgovarala je s novinarima i priznala nekoliko zanimljivih detalja iz djetinjstva...

Prvi put u Šapcu ovog ljeta organizirana je manifestacija pod nazivom "Leto na Savi" koja će trajati od 6. srpnja do 3. kolovoza, a prve večeri koncert na Starom gradu održala je splitska pjevačica Jelena Rozga. Jelena je zabavljala okupljene bogatom lepezom svojih hitova do dugo u noć. Odjenula je usku crnu haljinu na ljuskice koja je istaknula njezinu nikad vitkiju figuru i duge vretenaste noge. Na nogama je imala crne sandale na vrtoglavo visoku petu.

Jelena je nakon održanog koncerta porazgovarala s novinarima i otkrila brojne zanimljivosti. Jedno od pitanja bilo je i kako je uspjela sačuvati svoj prirodni izgled u ekspanziji estetskih zahvata, piše Story

 

1/23

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Mislim da je za to najzaslužnija moja mama koja bi mi sigurno rekla: "Kćeri, što si napravila od sebe?" Kada sam 1996. počela pjevati u Magazinu, imala sam neke alergije po licu i mama me odvela k jednom uglednom dermatologu u Splitu. Nakon što mi je propisao brojne lijekove za alergiju, rekao je mami: "Lijepa je, ali bila bi ljepša kad bi smanjila nos, povećala usta i malo uši još korigirala. Mama mu je na to rekla: 'Gospodine, doviđenja'", kazala je kroz smijeh atraktivna Splićanka. 

 

 

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
11:27 09.07.2024.

Voli ona tamo ići.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:35 08.07.2024.

"...Jedno od pitanja bilo je i kako je uspjela sačuvati svoj prirodni izgled u ekspanziji estetskih zahvata..."___Pa šta da mijenja kad 99% odgovara današnjem idealu ženske ljepote...

Avatar bijelivrabac
bijelivrabac
12:48 08.07.2024.

Je, to je njenoj mami rekao doktor, kad je Jele bila mala 😏 Joj Jele, pa što lažeš. Ti si bila mala prije 40 godina kad su estetski zahvati bili česti i jeftini!!! 🤥 ..Sad će ti nos narast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije