Oskar popularnosti

Jelena Rozga nikad nije izgledala bolje, a ima i nove cipele

jelena rozga
Foto: PR FOTO
1/7
04.03.2014.
u 09:21

Jelena Rozga nikad nije izgledala bolje. U Banjoj Luci je preuzela svog Oskara popularnosti, a osim priznanja za najbolju glazbenicu regije, Rozga je oduševila i nastupom...

Jelena Rozga nikad nije izgledala bolje. U Banjoj Luci preuzela je svog Oskara popularnosti, a osim priznanja za najbolju glazbenicu regije, Rozga je oduševila i nastupom. Zahvalila je na taj način publici na vjernosti i ljubavi. Samo za tu prigodu modni studio Vain sašio je Jeleni unikatnu srebrnu haljinu inspiriranu haljinom kakvu je nosila Kylie Minogue u spotu "Can't Get You Out Of My Head".

Haljina je naglasila Jelenin seksepil i eleganciju te je sve prisutne ostavila bez daha. Mora se priznati, lijepa Jele odavno nije izgledala bolje. Uza sve, kombinirala je na haljinu i nove cipele. Stoga, više se obožavatelji ne moraju brinuti – Jelena nije zaboravila da ne postoje samo jedne cipele na svijetu.

Foto: PR FOTO

>>Rozgini fanovi apeliraju: Skupimo Jeli za nove cipele

Ključne riječi

Komentara 5

JA
james49
11:01 04.03.2014.

Hebate koja vijest!

PE
Pegaz
10:55 04.03.2014.

Boze dragi, a di ova nalazi te svoje ocajne kreacije?! Kao da je iz Deksterovog laboratorija ispala. :)

LI
liliZG
11:51 04.03.2014.

glavno da ona ima nove cipele, ..vijest dana, ma što dana, tjedna, mjeseca, godine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije