OTVORILA DUŠU

Jelena Rozga raspričala se o svom tajanstvenom dečku te priznala: 'Neopterećen je, normalan, sličan meni'

Foto: John Pavlish
1/10
13.08.2024.
u 09:36

Jelena Rozga uspješna je na privatnom i poslovnom planu, a sada je progovorila i o svom tajanstvenom emotivnom partneru

Nije tajna da naša najpopularnija Splićanka, Jelena Rozga ovo ljeto radi doslovce punom parom, a proteklog je vikenda nastupila i u Primoštenu. Rasprodanim koncertom i čudesnom energijom, Jelena je u trans bacila more svojih Dalmatinaca i još jednom potvrdila zvjezdani status. - Toliko sam sretna, puno radimo i kad me pitaju jesam li umorna i odakle mi tolika energija na bini pa upravo mi publika daje energiju jer mi takvu ljubav daju, cijela regija pjeva ''Lavicu'' na najjače i presretna sam, stvarno sam presretna - kazala je u razgovoru za IN magazin. A njezina himna ljeta ''Lavica'', koju Rozgina publika naziva nasljednicom ''Bižuterije'', već sedam tjedana ne silazi s YouTube trendinga s više od 3 milijuna i 600 tisuća pregleda.

- Baš sam se prije par dana čula s mojom Ninom Badrić koja je rekla da je toliko sretna i da obožava tu pjesmu, da non-stop pjeva ''uzmi lutku na koncu'', prebit ću te mala kaže, non-stop pjevušim tvoju pjesmu - iskreno je rekla Rozga. Osim što je uspješna na poslovnom, uspješna je jednako tako i na privatnom planu. Atraktivna Splićanka trenutačno je u sedmom nebu, a za spomenuti medij priznala je čime ju je osvojio njezin tajanstveni partner. - Pa vrlo sličan Jeleni Rozgi, neopterećen, normalan, dobar dečko - dodala je Jele, kako je od milja zovu. Jelena smatra da ljubav živi u nama, a ne na papiru pa je njezini najbliži ne zapitkuju kad će pred oltar.

- Mojim roditeljima je samo bitno da sam ja sretna i ja kad uđem kod mojih doma u stan, mama prvo pogleda, aha osmijeh je na licu. ''Mami je bitno da si ti Jelena sretna''. Ja kažem jesam mama, sretan sam i Bogu hvala zdrava - dodala je. 

Zbog rekordnog broja koncerata, ova miljenica publike se ovog ljeta još nijednom nije okupala. - Ne, pa vidi me kako sam lijepa, bijela. Tek ćemo na kolektivni godišnji odmor u desetom mjesecu nekih par dana i onda nastavljamo, čeka nas završetak turneje ''Minut srca mog'' u sarajevskoj Zetri, a onda jako puno koncerata i završavamo ovu 2024. s velikim koncertima u Beogradu, u Sava Centru. Mislim da ću kroz koji dan objaviti i četvrti datum. - priznaje Jelena Rozga. 

 

1/15

 

VEZANI ČLANCI: 

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

1/24

 

Svoj 47. rođendan će proslaviti 23. kolovoza... - Za rođendan sam na bini, to ja volim i nije mi problem. Nikad nisam bila tip od rođendana, slavlja, puhanja svjećica, možda to nije normalno, ali takva sam. Ali volim dobit od svojih prijatelja, fanova, lijepe čestitke, pokoji poklon, neću se ljutiti - rekla je Rozga. A popularna Splićanka jedna je od tek nekoliko ljudi koja zna ima nove pjevačice grupe Magazin. - Pa već sam joj dala savjet, ona sve zna i mislim da će biti sjajna. Ja joj stvarno želim puno, puno sreće. Isto tako i Andrei Šušnjari koja kreće u solo karijeru, puno sreće i hrabrosti želim - priznala je za kraj. 

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Komentara 1

DT
Don’t look AP
16:08 13.08.2024.

Prvi momak s 47.. nek je napokon sretna. (Ono s pop čelistom je bila fejk banana ionako)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije