KORISNI SAVJETI

VIDEO Sonja Kovač progovorila o gubitku kilograma nakon trudnoće, javila joj se i Lana Jurčević

Foto: Instagram
1/23
13.08.2024.
u 07:45

Influencerica je u najnovijem videu na Instagramu objasnila tajnu besprijekorne linije, a za kraj je pratiteljicama poručila da se ne opterećuju kilogramima nakon trudnoće te da će oni prije ili kasnije nestati

Influencerica i glumica Sonja Kovač (44) često objavljuje na društvenim mrežama, što joj je u opisu posla. Otkad je prije nešto više od dva mjeseca postala majka malene djevojčice, Kovač se fokusirala na sadržaj i teme vezane uz majčinstvo. Mnogobrojnim pratiteljicama redovito pruža savjete, a sada je objavu na Instagramu posvetila svojoj zavidnoj liniji.

Sonja je uz video na kojem u crnom kupaćem kostimu koji ističe njezinu raskošnu figuru izlazi iz mora napisala sljedeće: "Drage ženice, nemojte se uspoređivati sa drugim ženama! Pogotovo na društvenim mrežama! Svaka od nas je jedinstvena, drugačija i posebna!" započinje svoje obraćanje pa otkriva tajnu besprijekornog izgleda: "Odgovor na vaše pitanje o mojoj liniji je kako nema nikakve tajne – samo geni", objasnila je Kovač.

U nastavku se prisjetila trudnoće: "Mogli ste vidjeti kroz moju trudnoću kako uopće nisam dobila kile, doslovno ni vodu nisam navukla, sam samo imala trbuh i tako je vrlo brzo i splasnuo, još ga je mrvicu ostalo. Olakotna je okolnost kada se brzo oporaviš od poroda pa si odmah u pogonu."

Ova 44-godišnja Bjelovarčanka za kraj je obožavateljicama poručila da se ne opterećuju kilogramima nakon trudnoće te da će oni prije ili kasnije nestati, kako Sonja kaže, "pa makar i kad počnete jurcati za bebicom kada propuza ili prohoda." Nakon toga je upitala ostale žene za iskustva.

U komentarima joj se javila još jedna influencerica i novopečena majka, Lana Jurčević, s kratkim odgovorom: "Ja sam debela i to je to", napisala je uz nasmiješeni emotikon. Uz nju, svoja iskustva ostavile su i brojne druge majke. "Čekaj kad dođe druga trudnoća, kile se zacementiraju same", "U trudnoći dobila 15 kg, iz rađaone izašla s 20 kg manje", "U trudnoći sam dobila više od 20 kg sve i više sam skinula kad je sin prohodao", nizali su se odgovori. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Sonja je krajem mjeseca otkrila i da se uputila na odmor sa svojom malenom obitelji. Sonja je pozirala u crnom kompletu i tako istaknula svoju odličnu figuru samo dva mjeseca nakon poroda.

– Moreno već nakon dva i pol mjeseca yaay! Ajmo kupanjac na entu! S koliko mjeseci ste vi svoje bebače prvi puta vodili na more? – upitala je uz fotku na kojoj pozira u kompletu s prorezom na nozi te sa slamnatim šeširom i torbom. Osim toga, podijelila je i fotke svoje obitelji na kojima ne skrivaju koliko uživaju.

GALERIJA: FOTO Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 obožavatelja

1/23

Također, Kovač je u nedavnom videozapisu otkrila detalje s kojima se mogu poistovjetiti i mnoge druge majke. Naime, ona je na društvenoj mreži Tik Tok objavila snimak te ga prokomentirala. "Ja želja više nemam, najljepši poklon na svijetu sam već dobila!" stoji uz kadrove Sonjine malene kćerkice Belle May koja u haljinici spava u kolijevci dok njezina neispavana mama u zamrljanoj duksi i s razbarušenom kosom pijucka kavu iz šalice. Influencerica je situaciju opisala ovako: "Iza svake okupane, dotjerane i mirišljave bebe, stoji majka koja izgleda kao skitnica!" našalila se na svoj račun 44-godišnjakinja

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije