Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijete i gole grudi

Jelena Veljača ovom fotkom izazvala raspravu: Intima treba ostati intima

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
13.08.2018.
u 12:29

Glumica i producentica objavila je fotografiju na kojoj drži kćer Lenu u naručju i na kojoj se nazire gola dojka. Dio njenih pratitelja komentirao je kako je ovo divan prizor, a dio ne odobrava objavu takve fotke.

Prije preseljenja u Beograd zbog novih poslovnih obveza producentica i glumica Jelena Veljača godišnji odmor provela je na Zlarinu.

Prije povratka s godišnjeg objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj joj je u naručju kći Lena, a Jeleni se nazire gola dojka na fotografiji. Pozadinu ove fotke opisala je Veljača ovim riječima:

 

 

– Htjela sam postati #freethenipplefotku, ali nemam snage za vjetrenjače danas kad odlazimo s otoka u novi život. Ovo je trenutak nakon što #mama spakira cijelu kuću tako da se #todlerica nije skinula s nje ni jednu sekundu. Skinu vas do kosti, ta djeca. I što je najbolje, boli vas pipi za to. Pazite dobro.

Dio njenih pratitelja komentirao je kako je ovo divan prizor, a bilo je i onih čiji u komentari imali negativan prizvuk.

– Zašto žene pokazuju svoje dojke, je li to neki orgazmički fetiš.... intima treba ostati intima.... pitala se jedna pratiteljica Jelene Veljače. Producentica joj je odgovorila na ovo.

– Obožavamo svršavati u javnosti dok svoje vlastito dijete držimo u rukama. Apsolutno ste u pravu. I apsolutno ludi. Njena pratiteljica nije joj ostala dužna i nastavila je raspravu.

–  Ne nisam luda.. već realna.. naše MAJKE nisu pokazivale grudi odnosno fotografije za javnost... ali to je danas tako... lijepo Vas pozdravljam.. – poručila joj je pratiteljica. 

>>Pravi hitovi: Ovo je 10 najgledanijih turskih serija

 

Komentara 10

DU
Deleted user
13:10 13.08.2018.

Cuj nju...oslobodi bradavicu...lol koj se kurac ne skines gola i prosetas po spici?

Avatar javorko
javorko
12:48 13.08.2018.

samoprozvana redateljica inace po narodnosti zna se ali postavljam se piutanje zasto bas oni svuda?Po cemu je sposbonije od neke hrv.kolegice

DO
dom7
13:19 13.08.2018.

Žena liječi komplekse...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije