zaveo je dave

Fatalna 'Kelly' zaručila se nakon pet mjeseci veze!

jeannie garth
Foto: Instagram
10.04.2015.
u 10:54

Ovog puta radi se o Daveu Abramsu. Dugo je razmišljao o prosidbi i želio je napraviti nešto posebno

Fatalna Kelly iz "Beverly Hillsa" fatalna je i u privatnom životu. Pokupila je Jennie Garth karmu svoje uloge života pa je, dvije godine nakon razvoda, ponovno zaručena.

Ovog puta radi se o Daveu Abramsu. Dugo je razmišljao o prosidbi i želio je napraviti nešto posebno. Stoga ju je iznenadio za rođendan i zaprosio je.

43-godišnjakinja je u vezi s Daveom od prosinca prošle godine, a bila je to brza i tiha ljubav. Zaručio se i Pete Facinelli, bivši suprug lijepe Jennie. Pete i Jennie zajedno su tijekom dugogodišnjeg braka dobili troje djece.

>>Jennie Garth razvodi se nakon jedanaest godina braka

>>Jennie Garth mašta o visokom, bogatom i tetoviranom muškarcu

Komentara 1

Avatar MissDaisy
MissDaisy
11:18 10.04.2015.

Vrh novinarskog uratka. Ne bi da se zaručuje svaka dva tjedna.. Novinarstvo ne da je dotaklo dno, nego je duboko ispod površine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije