kolegica se obrušila na glumicu

'Jennifer Lawrence je iritantna i glupava'

Jennifer Lawrence at The David Letterman Show in New YorkU.S actress Jennifer Lawrence is arriving at the David Letterman show in New York, NY on November 12, 2014.Charles Guerin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
11.03.2015.
u 07:42

- Volim kada je filmska zvijezda upravo to - velika filmska zvijezda - počela je Sevigny svoje izlaganje

Glumica Chloe Sevigny obrušila se na kolegicu Jennifer Lawrence, obožavanu američku slatkicu, curu iz susjedstva, omiljenu frajericu.

Tijekom intervjua za V Magazine, Chloe je izjavila da joj je Jennifer iritantna.

- Volim kada je filmska zvijezda upravo to - velika filmska zvijezda. Angelina Jolie je velika filmska zvijezda. Ja to ne mogu biti, nemam tu karizmu. Sviđa mi se Emma Stone, kad je ono što je, prava je slatkica. Jennifer Lawrence je iritantna i glupava - rekla je Sevigny.

>>Majka Jennifer Lawrence nezadovoljna je što joj je kći u vezi s Chrisom Martinom

>>Jennifer Lawrence pozirala gola s golemom zmijom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije