O Miley Cyrus

Jennifer Lawrence: Seks prodaje iz nekog odvratnog razloga

jennifer lawrence
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
12.11.2013.
u 10:45

Jennifer Lawrence sinoć je zabljesnula u haljini golih leđa na premijeri nastavka "Igara gladi".

Jennifer Lawrence sinoć je zabljesnula na premijeri nastavka "Igara gladi". Za BBC Newsnight komentirala je činjenicu da se mlade zvijezde u showbusinessu eksploatiraju seksepilom. Upitana da komentira Miley Cyrus, 23-godišnjakinja je izjavila da je to dio zabavne industrije koji se prodaje.

– Seks prodaje i iz nekog odvratnog razloga, kad su u pitanju mladi ljudi, prodaje još više. Neki se ljudi tako najbolje osjećaju, tako se osjećaju seksi – rekla je Jennifer. Napomenula je i da će, dok god se pojavljuje u filmovima koje gledaju mlade djevojke, pokušavati biti dobar primjer.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar frisky23
frisky23
12:33 12.11.2013.

Sad mi je poraslo mišljenje o njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije