Muke po pjevačici

Jennifer Lopez 'rađala' kod Ellen DeGeneres

jennifer lopez
16.01.2014.
u 21:13

Ellen DeGeneres ugostila je Jennifer Lopez, Keitha Urbana te Harryja Connika u svom TV showu.

Ellen DeGeneres ugostila je Jennifer Lopez, Keitha Urbana te Harryja Connika u svom TV showu. S njima je zaigrala pantomimu, a onda je gledateljima morala demonstrirati kako je izgledao porod njezinih blizanaca Emme i Maxa. Ellen, ali ni publika, nisu se mogli suzdržati dok su joj Harry i Keith pomagali da se porodi.

Ellen, ali i publika, od srca su se nasmijali, a potom pokazali i kako se izvodi striptiz, selfie te sinkronizirano plivanje.

Inače, Jennifer je prije šest godina rodila blizance Emmu i Maxa. Pjevačica ih je dobila u braku s kolegom Marcom Anthonyjem. Trenutno uživa u vezi s mlađahnim plesačem Casperom Smartom.

>> Jennifer Lopez izgleda isto kao i prije 17 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije