Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big brother

Jesu li to pali prvi vrući poljupci između Boge i Anezi?

Foto: RTL
1/2
22.04.2018.
u 21:11

Dok su ostali stanari mirno spavali, Anezi i Bogo malo su začinili svoj odnos slatkim šaputanjima, a čini se i prvim poljupcima!

Iako Bogo i Anezi, dvoje stanara uporno tvrdi da su odnosi među njima isključivo prijateljski, sinoć se nije činilo tako...

Iskrice između 23-godišnjaka i 31-godišnjakinje primijetile su se već od njegovog ulaska u glavni dio kuće, a sve do danas njih dvoje najviše vremena provode zajedno.

Da su neki osjećaji konačno izbili na površinu, može se zaključiti po onome što se sinoć događalo u spavaćoj sobi. Dok su ostali stanari mirno spavali, Anezi i Bogo malo su začinili svoj odnos slatkim šaputanjima, a čini se i prvim poljupcima!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Komentara 5

BU
Budak
21:32 22.04.2018.

Smeće (emisija) o smeću (stanari) za smeće (gledatelji).

DU
Deleted user
22:35 22.04.2018.

oćel ta više pokazat minđu?

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
22:47 22.04.2018.

Jad i bijeda od televizije Bljak meni se povraca na ovo a da nisam a niti cu pogledati ikada i jednu emisiju ili sto je to vec od sranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije