ANTE STARI

Zaručnik Ane iz Big Brothera pretukao mladića u Bjelovaru

Ante Stari i Ana Marković
Foto: Instagram
1/5
05.04.2018.
u 14:32

Stari je za 24 sata priznao kako je sudjelovao u tučnjavi u kojoj je Stjepan Jurić zadobio teške tjelesne ozljede.

Ante Stari (26), zaručnik Ane Marković, stanarke Big Brother kuće, s prijateljima je u Bjelovaru proteklog vikenda sudjelovao u tučnjavi u kojoj je teško pretučen Stjepan Jurić (20). Video tučnjave objavljen je na 24 sata.

- Došao sam iz Njemačke s obitelji provesti blagdane i proslaviti sestrin rođendan, a na kraju se sve pretvorilo u noćnu moru - rekao je Jurić za 24 sata. Mladić leži na odjelu traumatologije bjelovarske Opće bolnice, a kako je rekao, Starog i njegove prijatelje ne poznaje. te je večeri izašao u kafić u centru Bjelovara.

- Kad smo se zaputili prema izlazu, jedan od njih podmetnuo mi je nogu i gotovo sam pao. Okrenuo sam se prema njemu upitavši ga u čemu je problem, a on se odmah počeo naguravati. Prijatelji su ga počeli odmicati od mene, a mene su prijatelji izveli van. Mislio sam da je sve gotovo i da je došlo do nekog nesporazuma. Međutim, Ivan Marek, za kojeg sam tek kasnije saznao kako se zove, također je izašao, zaletio se prema meni i udario me šakom u glavu – rekao je Stjepan za 24 sata.

Tada se u tučnjavu umiješao Ante Stari, koji je Stjepana počeo brutalno udarati na podu, sve dok nije došla policija. Jurić ima napuknuće jagodične kosti, kosti sinusa, rasječen nos te potres i nagnječenje mozga, a i jedno oko mu je zatvoreno.

-  Sudjelovao sam u tučnjavi, ali nemojte to pisati. Ana zbog toga neće osvojiti nagradu - izjavio je Ante Stari, koji je dao iskaz u bjelovarskoj policiji.

Komentara 4

LO
Long
15:16 05.04.2018.

Treba i njega u Big Brother. Bas bi se uklopio

Avatar Thc
Thc
15:56 05.04.2018.

Bezobrazluk jezika ili verbalno nasilje zavrsava neki put ovako.Nikad se nista ne desi bez razloga.Nasilje fizicko ili verbalno je sranje I nije nikako dobro ali ljudi su sami krivi sta izazivaju,ne izazivaj ali brani vlastitu bradu ako je to potrebno.

DU
Deleted user
20:37 05.04.2018.

Ovo samo govori o Big Brotheru, sudionicima i ljudima koji ih okružuju. Ante i ekipa su nasilnici I postoje zakoni koji sankcioniraju nasilje. Da li se primjenjuju? Pa vjerovatno neće jer će se kroz sistem naći olakotnih okolnosti, pa nikome ništa. Društvo tolerira nasilništva. Eto, sada kada ćemo ratificirati IK nasilja više neće biti! Prevladati će raj na zemlji. Sve podsjeća na onu iz socijalizma:socijalizam je prijelazni razdoblje na putu komunizmu u kojem će svi živjeti u blagostanja! FIGA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije