tumačenja

Jezivo predviđanje poznatog proroka! Nostradamus je predvidio ove događaje u kraljevskoj obitelji

Foto: Reuters/Pixsell
1/12
08.09.2024.
u 08:00

Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pjesmama iz 1555. godine, Reading je 2005. rekao: 'Preambula je da će kraljica Elizabeta II. umrijeti oko 2022., u dobi od oko 96 godina.' Upravo se to i dogodilo. Britanska kraljica preminula je u rujnu 2022. godine.

Predviđanja raznih proroka tijekom godina u nekoliko su se situacija pokazala točnima, a nakon toga njihove riječi dobile su na popularnosti. Jedan od proroka čije su se vizije pokazale jezivo točnima jest francuski liječnik i astrolog pravog imena Michel de Nostredame, u javnosti poznat kao prorok Nostradamus. On je predvidio točnu godinu kraljičine smrti, tumači autor i vodeći stručnjak za poznatog proroka Mario Reading. Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pjesmama iz 1555. godine, Reading je 2005. rekao: 'Preambula je da će kraljica Elizabeta II. umrijeti oko 2022., u dobi od oko 96 godina.' Upravo se to i dogodilo. Britanska kraljica preminula je prije dvije godine, 8. rujna 2022. godine, a Reading je u svojim tumačenjima kazao i da je Nostradamus napisao sintagmu "Kralj otoka" u jednoj od svojih pjesama te je time mislio na nagađanje da će se veći dio Commonwealtha odvojiti tijekom vladavine kralja Charlesa III.

Autor je ustvrdio i da će Charles doći na prijestolje u dobi od 74 godine. "Ali nezadovoljstvo određenog dijela britanske populacije, nakon njegova razvoda od Diane, princeze od Walesa, još uvijek će trajati", napisao je Reading u svojim tumačenjima.

Stručnjak za Nostradamusova djela tumačio je i da će Charlesa godine natjerati da abdicira te da prorokova rečenica "Zamijenit će ga čovjek koji nikada nije očekivao da bude kralj" znači da William neće sjesti na tron. Autor je također rekao da bi u tom slučaju princ Harry mogao postati kralj. No, ovaj dio proročanstva još uvijek brine brojne obožavatelje kraljevske obitelji.

GALERIJA Kate Middleton pojavila se u javnosti prvi put nakon dijagnoze

1/12

 

Dodajmo i da su mnogi ljudi pričali kako je poznati prorok točno predvidio događaje poput uspona Hitlera pa sve do terorističkih napada 11. rujna 2001. u New Yorku.

Podsjetimo, ovo je teška godina za kraljevsku obitelj jer su se i britanski kralj Charles III. (75) i njegova snaha, princeza od Walesa Kate Middleton objavili kako im je dijagnosticiran rak. Buckinghamska palača početkom veljače objavila je kako je britanskom kralju nakon rutinske operacije povećane prostate dijagnosticiran rak, a pritom ne otkrivajući o kakvom je karcinomu riječ. Upravo zbog svojeg zdravstvenog stanja bio je primoran otkazati sve svoje javne angažmane. Iz palače nisu podijelili detalje o točnoj kraljevoj dijagnozi niti u kojem stadiju je rak, ali kasnije su izvijestili da kralj ide na liječenje i da se dobro osjeća. 

Komentara 2

Avatar Anomander Rake
Anomander Rake
08:54 08.09.2024.

A nije ništa napisao o Megan? Ma zamisli, a takav sitničav prorok!?

CO
Collins
08:48 08.09.2024.

Nisu "pjesme" već "katrene" a to sa "pjesmama" nema veze. Dalje nisam čitao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije