ZNA ŠTO ZNA

John Mayer o zdravstvu

John Mayer
Pixsell
15.10.2009.
u 16:55

Poznati gitarist i zavodnik nije se baš lijepo ponio prema novinarki koja ga je intervjuirala, ali mu se mora priznati da se barem ponio razumno za razliku od brojnih slavnih osoba koje o svemu imaju svoje mišljenje.

Na svečanoj večeri Elle Decora i Armanija u New Yorku u utorak domaćin priredbe bio je John Meyer, glazbenik i dobitnik Grammyja, poznat i kao zavodnik čije su bivše djevojke i Jessica Simpson i Jennifer Aniston. Novinarka Christianna Ablahad iz časopisa New York uhvatila ga je na krivoj nozi, ili je Mayer malo više popio, ali gitarist uglavnom nije bio baš ljubazan prema njoj, s time što na red nije prozvao nju nego njezinu urednicu koja ju je poslala na neodgovarajući zadatak. Ipak, odgovor na peto pitanje u tom intervjuu predstavlja pravo osvježenje u poplavi sveznajućih slavnih osoba, pa ćemo vam citirati ono što je Mayer rekao kada ga je novinarka upitala što misli o kontroverzi oko reforme zdravstvene zaštite:

- Jesi li me ikad čula kako sviram gitaru? Zbilja sam je**no dobar. A znaš u čemu nisam dobar? U odgovaranju na pitanja o javnom zdravstvu. To nije nešto što mi baš leži. Imaš li neko pitanje o glazbi? Osjećam skoro ludu potrebu za nekom lakšom temom. Moraš ići u lakše stvari jer sva pitanja koja si mi postavila bila su pitanja koja izazivaju nevolje.

(Cijeli intervju možete pročitati ovdje.)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije