GLAZBENA DIVA

Josipa Lisac pokazala kako uživa na moru i nasmijala fanove: 'Avantura na pučini'

Josipa Lisac
Foto: Instagram
1/9
22.07.2024.
u 11:44

''Avantura s prijateljicama Sonjom i Maddalenom na pučini mora i susret s delfinima.", stoji uz video, dok se u pozadini čuje pjesma "Malo ćemo da se kupamo" Crvene jabuke. ''Koja kraljica, jednostavno vas obožavam'', ''Vidi se da uživate'', ''Fali još samo šeširić'', ''Najjači ste!'', pisali su joj pratitelji.

Naša glazbena diva Josipa Lisac na Instagramu je objavila video s mora i dobro nasmijala fanove. Josipa je plutala na plavom madracu na napuhavanje i mahala kameri, a svu pozornost ukrao je crni kostim podsjeća na ronilačko odijelo, a u kojem je plivala.

''Avantura s prijateljicama Sonjom i Maddalenom na pučini mora i susret s delfinima.", stoji uz video, dok se u pozadini čuje pjesma "Malo ćemo da se kupamo" Crvene jabuke. 

''Koja kraljica, jednostavno vas obožavam'', ''Vidi se da uživate'', ''Fali još samo šeširić'', ''Najjači ste!'', pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Josipa se ponekad javi na društvenim mrežama, a prije nekoliko mjeseci smo mogli vidjeti i kako radi u vrtu. Poznati cvjećar Saša Šekoranja objavio je na svom Instagram profilu snimku radova u vrtu s Josipom.

Glazbena diva stavila je rukavice i primila se posla. 

– Teški poljoprivredni radovi – napisao je u opisu snimke na kojoj glazbena diva okopava zemlju i zalijeva cvijeće i biljke, a u jednom trenutku vjetar je zapuhao i tako se Josipa polila vodom i počela vrištati. 

- Znaš što, bojala sam se – rekla je u snimci domaća glazbena legenda.

- Saša, što je ovo? – upitala je Lisac, a cvjećar joj je odgovorio: - Tikvice. Radovi su završili pjesmom kako i priliči jednoj glazbenoj legendi.

Josipa je u travnju posjetila Trst, a na Instagramu je otkrila kako je u tom gradu bila prije skoro 4 desetljeća. 

VEZANI ČLANCI: 

 - U Trstu nakon 36 godina - napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj pozira na Piazzi Grande, odnosno Velikom trgu, koji je nekoć nosio ime Trg sv. Petra, zbog istoimene crkve. U komentarima su joj se javili mnogi pratitelji. "Šteta da niste došli i prije", "Fin provod", "Uživajte", "Jesmo kupili što?", "Josipa, volimo vas puno!" pisali su joj.

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije