Moćne žene

ANKETA Hoće li Rakitićeva Raquel postati nova 'kraljica Torcide' i Iris Livaju skinuti s trona?

Foto: Instagram
1/12
22.07.2024.
u 10:00

Pitanje koje se sasvim slučajno nametnulo jest - koja supruga hajdukovca zaslužuje titulu "kraljice Torcide"? Hoće li zgodna Raquel trenutnu kraljicu Iris Livaju skinuti s trona, a što vi mislite?

Tema koja je u medijima odjeknula kao bomba jest upravo transfer Ivana Rakitića u Hajduk, a jučerašnji doček sad već omiljenog hajdukovca na Poljudu definitivno je bio za pamćenje. Pitanje koje se nameće jest i kako će navijači reagirati na dolazak njegove bolje polovice i hoće li ona trenutnu "kraljicu Torcide" skinuti s trona, ostaje na doznati...

Naime, s Rakitićem se u Split seli i njegova supruga Raquel Mauri i njihove dvije kćeri, a s njim je u bračnu luku uplovio točno prije 11 godina. Atraktivna Španjolka s nogometašem ima dvije kćeri Adaru i Altheu, a Rakitića je upoznala dok je konobarila u kafiću u Sevilli u koji je došao popiti piće s bratom Dejanom. 21-godišnjeg Rakitića, koji je iz Njemačke prešao igrati za Sevillu, Raquel je osvojila svojim izgledom te je bratu odmah rekao kako će mu "ta prelijepa djevojka biti žena".

Ipak, nije sve išlo glatko jer Rakitić nije znao niti riječ španjolskog jezika pa su se sporazumijevali nogama i rukama. Čak sedam mjeseci nagovaranja bilo je potrebno da izađe s njim na spoj, a svojevremeno je otkrio kako ga je odbila barem 20 puta u tom razdoblju. Dvije godine kasnije 2013. vjenčali su se u tajnosti, a rođenjem djece Raquel se u potpunosti posvetila obitelji. Isječke iz svog života često objavljuje na Instagramu gdje je prate 644 tisuće pratitelja.

 

Koja supruga hajdukovca zaslužuje titulu "kraljice Torcide"?

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Raquel Mauri i Ivan Rakitić 

1/7

 

S druge strane, supruga Marka Livaje proglašena je kraljicom Torcide i već mjesecima uživa u pažnji brojnih navijača Bijelih. Pitanje koje se samo nameće, a koje smo i već spomenuli jest hoće li Iris Livaju zgodna Raquel skinuti s trona ili će ove dvije dame ipak tu titulu podijeliti, ostaje nam vidjeti...

 

FOTO Oženio se Matija Cvek!

1/20

 

VIDEO: Preminula je Shannen DOherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 5

Avatar CUBE
CUBE
10:43 22.07.2024.

Raquel nova kraljica Torcide! Ima dva torpeda jača i od HRM-ice. Nakon Doris i Cevke te Mladena Grdovića, Mile će Kitić zabavljat narodnjačke mase.

Avatar Marko
Marko
10:38 22.07.2024.

Hoće...

BP
Besposlen pop
11:54 22.07.2024.

Kaj nije Doris kraljica uličara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije