Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVE ANEGDOTE

Jole se prisjetio jedne situacije s vjenčanja na kojem je pjevao: Mladoženja nije mogao doći do crkve...

Poznati na promociji novog albuma Jelene Rozge
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
28.03.2024.
u 07:00

Jole s bendom pjeva na eventima, svadbama, koncertima i doživjeli su puno anegdota, ali jedna se urezala u sjećanje

Popularni Joško Čagalj - Jole bio je gost Special Happy Showa. Kralj domaće zabavne glazbe slušateljima je otkrio kako se priprema za svoje energične nastupe, je li nakon tri kćeri priželjkivao sina, tko je stroži roditelj on ili njegova lijepa supruga Ana? Otkrio je i je li ljubomoran, te podijelio anegdotu s nastupa koji će mu zauvik ostati u sjećanju. 

Voditelj Elvis i Jole, osim o karijeri razgovarali su i o njegovoj obitelji. Pjevač i lijepa supruga Ana jedan su od najskladnijih domaćih parove, vjenčali su se 2006. godine, a u braku dobili tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju i sinčića Ivana Luku. Jole nikada nije skrivao koliko drži do obitelji i koliko im je posvećen. Ponosan si otac četvero djece, daj mi reci da četvrti nije bio sin bi li išli i na peto dijete?- upitao ga je voditelj Elvis Mehičić.

- Ne, ja sam uvijek samo molio Boga da je živo i zdravo…Nikada nismo pitali spol, ni ja ni supruga…kada smo došli na pregled s  četvrtim djetetom ginekolog je rekao znam da vas ne zanima spol, ali neću šutjeti dobit ćete sina. Nikada mi to nije bilo bitno. Drago mi je što imam četvero zdrave djece, što imam tri kćeri i sina, imam moju Anu i sretan sam čovjek. Glazbenik je ispričao kako su njegove kćeri reagirale kad su saznale da će dobiti brata ili sestru.

VEZANI ČLANCI

- Pa kad sam okupio djecu i moje roditelje - ja govorim, imamo vam nešto reći - bako i djede dobit ćete još jednog unuka ili unučicu, djeco dobit ćete bracu ili seku, to je njima bio šok. Iva i Ema su počele čak i plakati – kako to sada, možete li poništi to, naravno su bile male, sada im je drago što je došao i taj neki mali uljezić simpatični koji se smuca po kući, svima je sada igračka, naravno da nam je svima drago. - ispričao je pjevač. Jole je otkrio i tko je stroži u odgoju.

- Učimo ih da su im mama i tata najbolji prijatelji, ali moraš biti i autoritet, netko veći, netko manji. Supruga je možda malo stroža nego ja. Ako je mama rekla da dođu doma do jedanaest ja ću reći dođi do jedanaest i trideset, ja ću te čekati, ali neću dozvoliti sada da dođe u 2 ujutro…I ono što sam uvijek naglasio, nemoj se voziti s pijanima, birajte neko dobro, normalno društvo, mislim kao i svaki drugi roditelj. - Imaš jako atraktivnu suprugu, jesi li ljubomoran? - upitao je voditelj Jolu.

- Ne. Ona? Mislim da ne. Znači, nema ljubomore. Mislim, ja u ovih 18 godina nisam skužio. Je li bila ljubomorna kada ti se neka obožavateljica javila? Ma nije, takvog me je upoznala. Ja sam društven čovjek, ona je vidjela se ja sa svima družim, momcima i curama, ali evo kada smo ona i ja prohodali osjetila je ili znala da je ona ta. - ispričao je. U bogatoj karijeri nanizalo se tisuće - nastupa, a Jole otkrio kako se za njih priprema.

- Ne volim jest prije nastupa, tako da mogu lijepo skakati i biti živahan. Volim biti odmoran, dobro se naspavati prije, uglavnom dan ranije dolazim na dalje relacije. Kad pjevam, pijem samo vodu. Čak i moji momci u bendu koji imaju oko 23-24 godine, koje od srca pozdravljam. Naši zahtjevi su, kad idemo na koncert, što vam treba? Struje i vode. - veli pjevač. 

Jole s bendom pjeva na eventima, svadbama, koncertima i doživjeli su puno anegdota, ali jedna se urezala u sjećanje.

- Bilo je doslovno najgore kad mladenci koji nisu skloni alkoholu ili ne piju, i onda dođe taj dan, onda moraš sa svima nazdraviti, onda kume, aj, nazdravi s ovim, onim i u jednoj situaciji mladoženja nije mogao ni do crkve doći od pijanstva…- prisjetio se.  Kao pravi glazbenik i u dalekoj mirovini planira pjevati, jer i nakon toliko godina pozornice najsretniji je s mikrofonom u ruci.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
19:06 28.03.2024.

"lijepa supruga" ...Od ljepote važnije je što je ta gospođa dobra majka četverima djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije