Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni BB

Još jedan par iz BB kuće zaljubio se nakon izlaska iz showa?

Foto: RTL
1/10
04.06.2018.
u 10:19

Daniel Tomić Zebo nedavno je prekinuo s djevojkom s kojom je bio u vezi, a sada se na Instagramu pohvalio kako je vikend proveo s Lucijom iz BB-a, a na nekim fotografijama izgleda kao da je prosi...

Ova sezona Big Brothera sigurno će biti zapamćena po ljubavima koje su se rodile među stanarima reality showa.

Među nekima je zaiskrilo još tijekom izolacije, a neki su se zaljubili tek nakon izlaska iz kuće. Ljubav se nakon showa rodila između Lucije Stojak i Daniela Tomića Zebe koji je, navodno, zbog simpatija prema Luciji prekinuo i vezu sa svojom djevojkom.

Zebo je ovaj vikend objavio na Instagramu zajedničke fotografije s Lucijom na kojima izgleda kao da je prosi. 

 

 

King and Queen💞👑😎

A post shared by Zebo Daniel Tomic (@zzeebo) on

 

– Čestitke na zarukama – među prvima se u komentarima javio bivši stanar Tomislav Roso. Zebo nije otkrio je li riječ o šali, ali jedno je sigurno, ljubavna iskra između njega i Lucije svakako postoji. 

1/26
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Anna
Anna
11:00 05.06.2018.

Stvarno su par,😂😂da su se sa svicom tražili nebi se našli😂 Curo ne tuguj za takvim ako tugujes, nije vridan, kako je tebe otpilia i nju ce .. to je više povuci potegni .. njeno psih.stanje i njegov prdez ili ti ga podrig idu zajedno i njihova inteligencija ..a jadan pa je la kruska... to su mlade pipice nezna di je dok se ne uvati .. mrzim tipove i cure takve ..gradu "sricu" 😂🔫 na tuđoj nesreći ... nema tu nista..I ako nisu zajedno opet će "himen"biti priduzni blago njoj 😂😂😂 i zebin produzni kabel😂,moramo pitati Alenu nasu ona je sve tintilince promatrala uzduz i popriko 😂😂😂 Ajme ocemu oni pisu o nekoj tamo luli i nosku 😂🔫 nebitni LJUDI !!

DS
ds
12:52 04.06.2018.

Sav taj jad sprasiti u Vrapce,tu nitko nije normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije